Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Vállalom, hogy a szélsőséghez tartozom, rasszista, antiszemita  és nacionalista vagyok!

 

A Föld népét elnyomó, a közvetett és közvetlen emberi kommunikációt is terrorizáló, parazita gépezet által manipulált fogalmak ezek.

                                  

Szélsőséges: (Egészséges logikával, hiszen az értelmező szótárak zömét is ezek manipulálják)

Valamely értékrendtől, felfogástól, gyakorlattól távol eső. Ez a népség nyilvánvalóan magából indul ki, a tőle eltérőre alkalmazza a minősítést, tehát ebben az értelemben:

                                                              Szélsőséges vagyok!

 

Rassz - ista: Valamely faj, pl. az emberi faj alfajainak változatai, melyek megjelenési formája, felfogása, értékrendje, életvitele különbözősége. A különbözőséget csak az épeszű ember veszi észre és az övéire, magára, kultúrájára nézve veszélyes alfajokat, „dolgaikat”-„joga” van nem szeretni. Az egészséges ember önvédelmi reflexe általi előítélettel élni, ennek hangot adni, valamint alkalmazkodó képesség hiánya esetén joga van a „nemszeretem” közeggel nem egy hazában élni, a hazájába betelepült, alkalmazkodni képtelen idegenek megváltoztatásáért minden humánus megoldást kipróbálni, de ha így sem megy, a talpukra útilaput kötni.

Kérdem öntől, ma liberális fajvédő, valaha kommunista, aki tönkre tette a hazám és most máshol élő faj és jellemtársaival egyetemben a nemzetem kivégzésén és teljes megkaparintásán mesterkedik: Egy, zömében cigányok lakta vidéki településen besötétedés után végig merné küldeni retiküljét lóbáló, erényövvel és talpig páncéllal nem rendelkező tizenéves lányát? – Nem! De konkrétan tudom, hogy ahol lakik, ugyanezt megteszi. Tehát ön is rasszista, sőt fajtestvéreivel irigy és gátlástalanul észér fajgyűlölő, hiszen irigylik a magyart életteréért, gyűlölik a kellemetlen igazság szeretetéért és a bűnözők lelkivilágával gyűlölnek minket az ellenünk elkövetett mérhetetlenül nagy és aljas kártételért. Parazitaként gyűlölnek minket a magyari népekhez, a (gazda népekhez) kénytelen ragaszkodásukért:

                                                           Rasszista vagyok!

 

Bizonyos fajok tekintetében negatív előítélettel élünk és ez kötelessége minden családját, népét szerető, egészséges hazafinak. A negatív előítéletről nem mi tehetünk, hanem maga az alany felelősége, hiszen maga teremtette és az is szüntetheti meg, de nem az előítélet tiltásával, hanem a negatívumok elhagyásával. A negatív előítélet nem a külső jegyek alapján kelt, bár minden áron ezt akarják sugallni, primitívség bélyegét igyekeznek az előítélettel élő nyakába varrni. Bár meg kell jegyeznem: Egy fajnak, rassznak van külső jellemzője, mely alapján felismerhető, de ez nem jelenti azt, hogy a külső jegyek miatt nem szeretem. Az egyén lehet részben kivétel, de van felelőssége a többi iránt. Az elővigyázatos megismerés alapján kelt kivételt fogadjuk el, főleg ha harcol az általánosság jellemzőinek megváltoztatásáért, de a magyar egység, vagy akár részegység élére ne álljon! Álljon az övéi élére!!! –     

Figyelem, FIDESZ–esek, Jobbikosok!!! Mikor takarítjátok már ki a vezetést??? Mikor kerül már minden helyére ebben az országban???

Antiszemita: Normál esetben szemita ellenest jelent, de mivel több szemita nép van és jobbára csak egyet, nem szeretünk, bár nagyon, nem lehetnénk antiszemiták, de terhelve azzal a ténnyel, hogy ez a nem szeretett faj kisajátította, fegyver arzenáljába emelte a jelzőt, mint a holokausztot:                                                         

Antiszemita vagyok!

 

Nacionalista: Fajtáját, rasszát, hazáját, nemzetét egészséges módon szerető és előtérbe helyező, más népeknek érdemtelen károkozási szándék nélküli tulajdonság:

Nacionalista vagyok!

 

                                                                                                        Kőműves Géza – elnök Úr

                                                                                    Magyar Nádori Szövetség - MNÁSZ

ÉN IS! Benedek Zoltán

Címkék: haza isten magyar nemzet

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Molnár Zoltán üzente 15 éve

ide minden le van írva, ehhez nincs mit hozzá tenni!Egyetértek!

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu