Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

network.hu

 

"Mihi", /Mihályfalvi János/, Svédországban él, 2000-ben kezdte gyűjteni, és weblapjára feltenni a magyarsággal kapcsolatos különleges, és értékes anyagait. 
Vannak benne prózák, vannak benne népzenék, és vannak olyan, - ma már máshol nem hallható - hanganyagok is, amely egészen komoly szellemi, művészeti, és egyéb....pl: (lelki) értékeket jelentenek nem csak neki, hanem minden magyarérzésű ember részére. 

Mintha egy igazi kincsestárba lépnénk, (számomra legalább is olyan érzést keltett). 

Azt hiszem Mihi olyat nyújt gyüjteményével, ami mindnyájunk részére nagyon-nagy élményt szerez, ezzel a munkájával, - példát és utat mutat minden magyar embernek. 
A fiatalabb generációnak, hogy tanulják, és ismerjék elődeik hagyományait, és értékeit, az idősebbek részére pedig, lehetőséget teremt, hogy feleleveníthesség emléküket, megerősítve ezáltal lelküket és hitüket ezeken az anyagokon keresztül. 

Becsüljük meg ezt a gyüjteményt, és kérlek titeket küldjétek tovább ismerőseiteknek is, ne fosszunk meg másokat ezeknek a kincseknek megismerésétől. 
Az elmúlt évek alatt többször elhallgattatta weblapjait a cenzúra, többször rövid ideig nem volt található az anyaga sehol, de mindíg újra, és újra felállt a támadásokból. 
Most itt látható a gyűjtemény. 

Köszönjük neked Mihi!!!!!

network.hu


=====================================

http://magyarigazsag.euroweb4you.eu/

=====================================

Címkék: magyarigazsÁg

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu