Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Győzőné blogja - 2009. december

Amikor én egy kutyás fotót nézek elsőre csak a kutyát látom, az köt le. Azonnal értékelem,  a formáját,a  tekintetét , Aztán ehhez képest tetszik, vagy nem tetszik a kutya. Az élénk , huncut tekintet, mindig elvarázsol.

Arra gondolok, hogy ő biztosan értelmes, figyelmes kutya, de szép, de aranyos.

Így teszem ezt a rottweileres fotóknál is, de ott egy villanás alatt minden apró részlet szembetűnik! Méret, fej, szemszín, fültartás, lábak, testfelépítés, kondíció , szóval minden.

Címkék: rottweiler

Utolsó hozzászólás

Krauszné Tünde üzente 14 éve

A rottweiler klub fórumába feltettem link formájában. Nem akartam a gazdit megsérteni, mert büszkén tette a képet a képtárba, de szó nékül mégse maradhatott!!!
Ezért választottam ezt a kicsit rejtett formát.

Tovább 

Amikor a kutya önállóan keres, nem egyenes száron megy komótosan , nem derékszögű, meg tompaszögű, meg hegyesszögű töréseket csinál, és nem jelzi fekve a tárgyat.

A vizsgán kért formagyakorlatokat, a nyomkövetés ágaztnál is meg kell tanítani neki!

Nem arra tanítjuk, hogy használja az orrát és keressen, hanem arra, hogy az általunk lefektetett nyomot kövesse, az azon elhelyezett tárgyakat jelezze.

A vizsgaszabályzat leírása szerint, ennek végrehajtása kötött.

Címkék: rottweiler

Tovább 

Egy alom bejelentése nem a kölykök születésével kezdődik.  Annál előbb.

Elkezdtem többször számolni, de aztán elakadtam ( mert nem érdekel igazán a téma, evidens, logikus, sokan sokszor leírták már...)Több területet érint, de most tegyük fel, hogy a szülő pár törzskönyvezett. Akkor nincs akadálya az utódok törzskönyvezésének, csak a ráfordított összeg ami változó. Minősített, tenyészszemlén részt vett és ott tenyész engedélyt kapott kutya esetében a törzskönyvezés költsége fele, annak amit, a nem minősített szülőktől származó almok esetében kell fizetni a tenyésztőnek.

Címkék: rottweiler

Tovább 

 

A nyár után eljött az ősz, majd a tél. Már majdnem havazott is. Bibi iskolába ment.

 

 

 

 A net-és a technika segítségével, legutóbbi két almunkról sok-sok felvételt készítettem. Végig kísértem a kölykök fejlődését, pici tesztekkel  mutattam meg az ő fejlődésüket. Minden videó az ösztönös képességekről is szól. A felvételek nem beállítottak, nem manipuláltak. Megmutatják, hogy ha van, lehetőségük  a kölyköknek felfedezni a „világot”, fel  is fedezik.

Címkék: kölyök rottweiler

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu