Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Adrien blogja - 2011. május

Szóval az egész úgy kezdődött, hogy beszélgettem a barátnőmmel (szokásos ) és épp azt a hasonlatot találtam ki, hogy minden ember körülbelül olyan mint az egyszerű fehér fény. Ami első ránézésre semmi nagy dolog, viszont ebben a fényben van a szivárvány összes színeés az olyan emberek, mint például Te is, ennek a fénykötegnek látod-érzed-érzékeled egy (esetleg több, de nem az összes) tartományát. És itt jött be az, hogy minden gyógyító (vagy hívhatjuk mesternek is azokat, akiknek vannak képességeik, amiket az emberek javára fordítanak) mást és mást tud átadni a léleknek, hiszen más területekre lát rá.

Címkék: fény pektrum szín

Tovább 

ALKOSD MEG, KONKRÉT képekben, GONDOLATILAG, a te saját jövődet. És erre gondolj minél többet, erősítsd gondolatilag ezt az energiát, minél több gondolatot, minél több energiát adsz hozzá ehhez a képhez annál inkább alakítod nap mint nap.

Alakíts egy magot, alakíts egy alap elképzelést, és ehhez mindig tegyél hozzá valamit, egészítsd ki mindig valamivel, egészítsd ki újabb ötletekkel, de az alapötletet mindig tartsd észben, és ha minden nap, napi rendszerességgel adsz hozzá egy pici energiát, akkor ez a mező, ez a gondolat mező ez az energia egyre több lesz, egyre nagyobb lesz, egyre jobban gyarapszik.

Címkék: alkotás gondolat teremtés

Tovább 

A bennünk rejlő mélység, az Isteni szikra köszöntése

A Namaszté köszöntés a szívcsakránkban jelenlévő Isteni szikrába vetett hitünket szimbolizálja. A Namaszté tulajdonképpen nem más, minthogy egy lélek elismeri minden más lélek létezését. A „nama” bólintást, köszönést, az „as” az egyes szám első személyt, azaz az ént, míg a „te” a második személyt jelenti. Szó szerint tehát a Namaszté annyit tesz: köszöntelek, fejet hajtok előtted.

Címkék: isteni szikra namaszté szíy csakra

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu