Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Adrien blogja - 2011. április

"A tudatosság felszabadít önmagad börtönéből. Megéri a tudatosság útját járni. Félelem nélkül önmagad lehetsz, és megtalálhatod a boldogságot.

„Ami most megjelenőben van, az nem valami új hitrendszer, új vallás, spirituális ideológia vagy mitológia.

Nemcsak a mitológiák, és a hitrendszerek végórái felé tartunk. A változás mélyebbre hatol, mint elméd tartalma, mélyebbre, mint a gondolataid.

Az új tudatosság középpontjában történetesen a gondolat transzcendentálása (átlépése) áll, az újonnan megtalált képesség gondolat fölé emelkedése, egy olyan dimenzió felismerése önmagadban, ami végtelenszer hatalmasabb, mint a gondolat.”- Eckhart Tolle

Címkék: fejlődés tudatosság

Tovább 

Tehát, amit írok, annak az alapja akkor jött, amikor Fannival mentünk az OBI-ba és arról beszéltem valamiért, hogy nem minden email és sms megy át ahhoz, akinek küldöd.


És beugrott, hogy ugye azok is energiahullámok, amik az információkat hordozzák és van hozzájuk rendelve fogadóállomás, útközben tornyok, amik felerősítik a jelet, hogy eljusson messzebb.


Később egy barátnőmmel beszélgettem és bejött egy kép, hogy a Föld körül van egy bonyolult energiaháló rengeteg szállal.

Címkék: háló információ átadás szeretet

Tovább 

KRYON ÜZENETE A MAGYAROKNAK

Lee Carroll - aki eredetileg hangmérnök - egy amerikai médium, író és előadó, egy Kryonnak nevezett entitás üzeneteit kezdte el közvetíteni 1989-ben, egy felsőbb dimenzióból. Úgy írja le Kryont, mint egy szerető angyali entitást, aki a Forrásból származik. Egy a Földre "szakosodott" csoport energiáját képviseli, az otthon energiáját. Kryon Itt van a Földdel "a kezdetektől fogva" és ugyanahhoz a családhoz tartozik mint Mihály Arkangyal.

Címkék: küldetés magyarság

Utolsó hozzászólás

Majláth-Tolnay Erzsébet üzente 12 éve

Köszönöm, hogy olvashattam! :)

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu