Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A Jóbarátok hatosfogatából (is) ismert Courteney Cox negyedikként tért vissza oda, ahol igazi sikereit aratta, azaz a tévé képernyőjére. Rögvest egy olyan sorozattal nyitott, melynek kedves férjével együtt producere is, maradjon a lé nagy része családban, gondolom. A Jóbarátok Monica rajongóit lehűteném jóelőre: ebben a sorozatban nyomát sem lelik majd kedvenc karakterüknek.

Az F/X csatorna nagyszerű sorozatokat készít, (Kés/Alatt, Rescue Me és Kemény Zsaruk) melyekre jellemző, hogy a kábelcsatornáknak engedélyezett határig maximálisan elmennek, de nem öncélúan, Tommy Gavin nem azért paraszt és káromkodik, mert lehet, hanem azért, mert ilyen a karaktere. A Dirt című új sorozattal szemben éppen ezért igen magas elvárásokat támasztottak már előzetesen, lehet tobzódni a mocsokban, pletykában büntetlenűl, ami egy pletyka/bulvár/szennylap szerkesztőségéről szóló történettől el is várható.

Cox ugyanis két újság szerkesztőjét alakítja, az egyik (Dirt, azaz Szenny), nevének megfelelően a szennylapok legalja, a bödön teljes kikaparása után maradt dzsuvát képviseli, míg a másik (Now!, azaz Most!) a nálunk Hot!, Sztár és egyéb hulladék lapok által képviselt celebvonalat hozza, ide mindenki szeret bekerülni, mert akiről nem írnak Hollywoodban, az senki ugye, erről a magyar magazinok állandó szereplői biztos többet tudnak.

A pilot alapján felemás érzéseim vannak, hiszen van ebben a sorozatban lehetőség, nem is kevés. Ne álszenteskedjünk, mindenki olvasott már pletykalapot, és azonnal klikkol, ha azt olvassa mondjuk az indexen, hogy britniszpírsz pinát villantott, ilyenek vagyunk. Nem azt mondom, hogy ez így jó, de ha az emberek nem olvasnák ezt a sok szart, akkor nem lenne létjogosultságuk, márpedig a "Maunikasó" országában szinte naponta jelenik meg egy ilyen sajtótermék. A Dirt azt akarja megmutatni, hogyan készülnek az ilyen lapok, de teszi ezt kissé melankolikus, lassú tempóban (pedig a nyitó partijelenet zakatolt rendesen), kiegészítve egy rakás moralizálással, és csak a hatásvadászat miatt odahajított fura karakterekkel, minek hatására az ember legyint, mert nem skizofrén paparazzót és lelki válságban picsogó szerkesztőnőt akarunk látni, hanem mocskot.

A szereposztás egyébként nem rossz, Cox mellett itt van nekünk kedvenc fátyolos szemű szőkecsajunk, Laura Allen (Dead Like Me 4400), vagy a kattant/beteg fotóst kicsit túlspilázó Ian Hart (Harry Potter filmekből lehet ismerős), de megemlíthetnénk Josh Stewartot (Harmadik műszak) mint lecsúszott színészt, aki meglepően jól hozza a figurát - karrierjét látva nem is csoda. A tvsquad.com szerint érdemes megvárni a következő két epizódot, mert jobban beindul  a verkli, és dőlni fog a szenny a képünkbe, de ha továbbra is szenvelegni fogunk, és felvarrt bőrétől már csak hullaszerű mosolyra képes Coxot kell bámulni, akkor befejezem a kalandot.

 

(forrás: http://comment.blog.hu/2007/01/08/sorozatpremier_usa_dirt)

Címkék: courtney cox dirt szenny

Kapcsolódó cikkek:

  Cox és Aniston újra együtt

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu