Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Péter blogja

 egy kedves tengerentúli ismerőstől kölcsönöztem:

 

"  Azt kérded ki az igazi, ki a valódi barát?

 

Az akinek megérted minden kimondott és hangnélküli szavát.
Kinek szemébe nezve meglátod minden apró baját,
Kit csendesen megvígasztalsz ha könny borítja arcát,
Ha ok nélkül bezárkozik,Te átmászod hallgatása falát.
Kinek villanásnyi mosolya,apró kis öröme elűzi minden bánatod,
S köztetek nincs olyan ,hogy alul múlod őt vagy túlszárnyalod.
Kinek látványa szívedet és lelkedet melengeti,
Kivel jó a csend szavát hallgatni,s együtt merengeni.

Címkék: feketepéter miskolc péter svarc

Utolsó hozzászólás

Szia Györgyi vagyok. Most olvastam a blogodat .Igazad van .De hol található ilyen barát? Te meg találtad már?Én is keresek ilyen barátot de még nem találtam.Kevés férfi van akinek lelke is vanTe közéjük tartozol?

Tovább 

network.hu

 - képen a pulykamell -

 

 ...RÉSZEGES CSIRKECOMB, (pulykamell)  BACONBA GÖNGYÖLVE...

---rém egyszerű, nincs vele sok gond - előkészítéstől tálalásig max másfél óra ---

... az egész azzal kezdődik, hogy veszel egy üveg - lehetőleg 7 decis félszáraz fehérbort- kb 2 dl-t félreteszel, ennyi kell a húshoz, a többi ízlés szerint, mire a hús megsül általában elfogy...

6-7-8 db csirkecomb ( a nejem leszedi a bőrét, én nem ) só, bors - bors ízlés szerint, tört fokhagyma ( én a bőre alá szoktam kenni)
- darabonként betekered bacon szelettel ( ha nagyok a combok, lehet kettővel is, hústüvel vagy fogpiszkálóval rá kell tűzni, ne essen le róla sütés közben)
- közepes méretű tepsi alját viszonylag vastagon kikened zsírral, és belefekteted a combokat ( mivel szeretjük a fokhagymaízt, 3-4 gerezdet még felkarikázok és a húsra - mellé szórom - ízlés szerinti mennyiséget )a  húsok tetejére lehet még szórni kevéske valamilyen hússütő keveréket ( sülthús, grill...stb )
- a tepsibe öntök valamilyen félszáraz borból cca 1,5 dl-t ( 6 db-hoz), 8-hoz lehet 2dl-t is.

Címkék: bor csirkecomb feketepéter pulykamell svarc sör

Utolsó hozzászólás

Fekete Péter üzente 15 éve

Ági !
Adott ugye a két dolog : az egyik kezemben a fényképező, másikban a fakanál - kapocs köztük én vagyok -mind a kettőt szeretem csinálni. Csak szerény interpretálása szerény tudásomnak az eredmény - ha már élőben nem tehetem- Örülök hogy tetszett nektek ! - mellesleg: a pulykasült is finom volt !
Köszönöm ! - jólesik !

Tovább 

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu