Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Ágnes blogja - 2010. november

Most értettem meg,hogy valójában az én kedves ismerősöm"Barátom""Sorstársam" Kissné Gabriella nagyban hasonlít hozzám lelkiekben!

Kitiltottam,blokkoltam,igen,mert NÉHA BUTASÁGOKAT ÍRT!Ami talán nem is volt az,csupán én voltam túl szigorú vele,Amiért BOCSÁNATOT KÉREK!!!

A Szeretete végtelen,megértő!

Ő két gyewrmekét eltemette,amit borzasztóan sajnálok!!

Az én gyermekeim távol vannak és én már ettől is TELJESEN KIBORULTAM!!

Világgá kiáltanám fájdalmam!!!

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Drága,Földikém...nagyon - nagyon meghitté tett e pár mondatod értem....amúgy had tudja mindenki : csodaszépek az unokáid és nagyon udvariasak is ! A pici,a legkisseb pedig már többször huncutkodott velem és csodaszép kisbaba !

Tovább 

A karácsony eredete

Honnan is ered ez az ünnep? Vajon régen tényleg Jézus születését ünnepelték ekkor, vagy csak a katolicizmus döntött így, hogy ezt a napot majd így tartsa mindenki fejben? A pogányok is karácsonyoztak?

 

A karácsony a kereszténység egyik legfontosabb ünnepe, amelyen Jézus Krisztus születésére emlékeznek, aki a keresztény vallás szerint Isten fia, és az emberiség Megváltója, aki emberré lett, keresztre feszítették és feltámadt.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Schlichter Ágnes üzente 13 éve


Szokások

A vallásos keresztények számára az ünnep fénypontja a karácsonyi misén való részvétel (24-én éjfélkor vagy 25-én napközben). December 24-én hagyományosan a vallásos családok böjtölnek (karácsony böjtje), és csak este fogyasztják el a böjti vacsorát. Ez eredetileg alma, dió, méz és fokhagyma, majd vajas bableves hús nélkül (böjtös bableves), végül mákos guba volt, de újabban kialakult hogy hal, illetve szárma kerül ilyenkor az asztalra.
December 25-én következik a karácsonyi ebéd vagy vacsora. A család, esetleg a nagyobb rokonság ilyenkor összegyűlik, hogy együtt fogyassza el a karácsonyi ételeket. A magyaroknál a fő együttlét általában 24-e estéje (szenteste), míg a nyugat-európai országokban többnyire 25-e.

A nem vallásos, de keresztény kultúrkörbe tartozók számára a karácsony általában a szeretetet, a családi együttlétet jelképezi. Karácsonykor elterjedt szokás megajándékozni szeretteinket. Az üzletek és áruházak a szentestét megelőző hetekben igyekeznek kihasználni az ajándékozás szokását és reklámdömpinggel próbálják bevételüket többszörözni – ezzel sokszor fogyasztási lázzá torzítva az ünnep valódi lényegét.

MINDEN NAP SZERESSÜK EGYMÁST,NE CSAK ÜNNEPEK-KOR!!!

Tovább 

Ádvent, az egyházi év kezdete

advent, ádvent - karácsonyi ünnepkörÁdvent első vasárnapjával kezdődik az egyházi esztendő. A soron következő négy hét egyben a várakozás időszaka is, a lelki felkészülés ideje karácsonyra, Jézus születésére.

2008. november 30. - december 21.

 

Az ádvent a latin Adventus Domini, az Úr eljövetele kifejezésből származik. A hagyományt valószínűleg – a római liturgiától eltérő – gallikán szertartásrend honosította meg a 4.

Címkék:

Tovább 

network.hu

..véletlenül néztem be az oldaladra,elolvastam az összes blog beírásod...
nagyon sajnálom azt ami veletek történt..és tudom hogy ez nem vigasz a számodra..
..nagyon sok ember kerül mostanság az elszegényedés útjára..de semmi nemlehet olyan rosz mint mikor elveszik a gyerekét..
..sok ember nem fogja megérteni a te dolgaid,mert ítélkzni egyszerűbb..mint segíteni...sokan nem tudják mi az hogy nincs...
..akik akarnának segíteni nem tudnak mert ők is küszködnek..akinek pedig sok pénze van..az nem segít...
..a net világa tele van hazugsággal,és mégha valaki őszintén megírja a gondját sem veszik mindíg komolyan..

Címkék:

Tovább 

http://www.youtube.com/watch?v=p-hRDOQazQw&feature=related

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Az imának óriási ereje van
Tegnap ismét tapasztaltam!
Eltűnt minden szorongásom
Csak az Úrra fókuszáltam!
Tündikém is bátor hős volt
Túltett némely felnőttön!
De a gondolatom ott volt
Ahol a védelem adott!
Az Úr Jézus kezét fogtam
A csodát megtapasztaltam!

Anyai fizetség…

Egy este amikor anya a vacsorát főzte, 11 éves fia megjelent a konyhaajtóban kezében egy cédulával. Furcsa, hivatalos arckifejezéssel nyújtotta át a cédulát az anyjának, aki megtörölte kezét a kötényében és elkezdte olvasni az
- a virágágyás kigyomlálásáért: 500 Ft
- a szobám rendberakásáért: 1000 Ft
- mert elmentem tejért: 100 Ft
- mert 3 délutánon át vigyáztam a kishúgomra: 1500 Ft
- mert kétszer ötöst kaptam az iskolában: 1000 Ft
- mert mindennap kiviszem a szemetet: 700 Ft
Összesen: 4800 Ft .

Címkék:

Tovább 

network.hu

Az Úr imádsága (Miatyánk)

 

Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy,
szenteltessék meg a te neved;
jöjjön el a te országod;
legyen meg a te akaratod,
amint a mennyben, úgy a földön is.
Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma;
és bocsásd meg vétkeinket,
miképpen mi is megbocsátunk
az ellenünk vétkezőknek;
és ne vígy minket kísértésbe,
de szabadíts meg a gonosztól!
(Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség
mindörökké.) Ámen.



A kinyilatkoztatás Krisztusban teljesedett be.

Címkék:

Tovább 

Uram! Se szegénységet, se gazdagságot ne adj nekem! Adj annyit amennyire szükségem van! Ámen


Uram! Segíts abban, hogy megválogassam a szavaimat! Mindig, mindenkivel szemben. Téged szeretnélek dicsőíteni akkor is, ha embertársaimmal beszélgetek. Nagy feladat ez, nekem egyedül nem fog menni, de jöjj, és nyújtsd segítő jobbodat felém! Ámen


Uram! Segíts el engem az önzetlen szeretet naponkénti megéléséhez, hogy hálát tudjak adni Neked mindenért, nemcsak a Tőled kapott jókért, de a megpróbáltatásokért is!

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ágikám,igérem,hogy imáimmal én is támogatlak
Beteg Kislányom mellett többre nem futja!
Őszinte szép imákat írtál,szívbőljövőket
Ha komolyan is gondoltad ,Isten meghallgatja őket!
Gondolj a keresztre,hogy Ő mit tett Teéretted,
S akkor a szíved megtelok hálával,szeretettel!
Nem fogod oly nagynak látni a problémádat
Azonosulva dicsőíted azt KI érted meghalt!
Én is így teszek,s kapok erőt mnden nap!
Egyedül egy sérült kislánnyal élek boldogan!

Tovább 

PÁR GONDOLAT AZ ÉLETRŐL.

9-ÉVES KOROMIG ÉLTEM IGAZI ÉLETET (IGAZ CSÍPŐFICAMOS KISCSAJ VOLTAM,DE KIT ÉRDEKELT),AMIT SOHA NEM FELEDEK.AZTÁN MINDEN,DE MINDEN ELROMLOTT KÖRÜLÖTTEM,NEM TUDTAM KIHEZ,HOVÁ TARTOZOM,KIT MERJEK SZERETNI ÉS KIT NE.SZÜLEIM VÁLTAK ÉS ÉN NEM ÉS NEM NYUGODTAM BELE,ÉJJELENTE REMEGTEM,ZOKOGTAM,A FÉLELEMTŐL BEPISILTEM ÉS GYÓGYSZERT KAPTAM RÁ.NEM VAGYOK BÜSZKE RÁ,DE KIFEKÜDTEM A VONAT SÍNRE ÉS MEG AKARTAM HALNI,AMI SAJNOS NEM SIKERÜLT!ANYU DOLGOZOTT,APU DOLGOZOTT,NŐVÉREM TANULT-KOLLÉGISTA VOLT SENKI NEM FOGLALKOZOTT VELEM.ÉN NEM JÁRHATTAM SEHOVÁ,CSAK HA MINDEN MUNKA KÉSZ VOLT OTTHON!SZÜLEIM EKKOR MÁR KÜLÖN ÉLTEK,BÁNATOMRA.SOKSZOR BÚJKÁLNUNK KELLETT.HOL ITT FOGADTAK BE HOL OTT.ALUDTAM PINCÉBEN,KÁDBAN,TYÚK ÓLBAN,TEHENEKNÉL,IDEGENEKNÉL,S BIZONY SOKSZOR ELÁJULTAM AZ ÉHSÉGTŐL,VAGY ÉPP KAPÁLTAM EGY SZELET ZSÍROS KENYÉRÉRT,DE VOLT HOGY MEGETTEM A CSIRKÉK ELŐL A KUKORICA DARÁT.MA MÁR TUDOM,HOGY A SOK GYERMEK KORI TRAUMÁK MIATT IS ALAKULT KI A DEPRESSZIÓM,DE VÁLLALOM,HISZ NAGYON MEGVISEL ÉS EZÉRT IS VAGYOK TÚL ÉRZÉKENY MINDEN MIATT,EZÉRT NINCS TÜRELMEM SOKSZOR SEMMIHEZ ÉS SAJNÁLOM!BÁR VISSZA CSINÁLHATNÁM!!!DE NEM LEHET,SAJNOS!MIVEL ÉRDEMELTEM,HISZ GYERMEK VOLTAM?MINDEGY FOLYTATOM..SZÓVAL ÉN FIÚSAN-LÁNYOSAN MINDENT CSINÁLTAM ÉS NEM PANASZKODTAM-TŰRTEM...MÉTERES FÁKAT FŰRÉSZELTEM,ÖSSZEHASOGATTAM,BEGYÚJTOTTAM,BEVÁSÁROLTAM,FŐZTEM 9-ÉVESEN,TANULTAM ÉS ALUDTAM.NYARANTA A MAMÁNÁL TEHENEKET FEJTEM,KÖPÜLTEM,TEJET ADTAM LE,KAPÁLTAM,KUKORICÁT MORZSOLTAM,LOVAKAT,TEHENEKET,DISZNÓKAT,CSIRKÉKET GANÉZTAM,ITATTAM,ETETTEM.A DÉDNAGYAPÁMNÁL ÉLTEM ÉS ŐRÓLA IS ÉN GONDOSKODTAM MÁR 9-ÉVES KOROMTÓL!ÉDESAPÁMAT 14-ÉVESEN VESZTETTEM EL!VOLT RENGETEG "NEVELŐ APÁM"VOLT AKI MEG AKART ERŐSZAKOLNI,VOLT AKI MELLÉM FEKTETTE A FIÁT,VOLT AKI RÉSZEGEN JÓL ELVERT.MINDEZEK ELLENÉRE KIJÁRTAM AZ ISKOLÁT,IGAZ HA FELKÉRTEK FELELNI SÍRVA FAKADTAM ÍGY A TANÁR LEÍRATTA VELEM ÉS JÓ JEGYET KAPTAM,BESZÉLNI NEM MERTEM TÁRSASÁGBAN,ÉRZÉKENY,BŐGŐS,LELKIS LETTEM.ÉDESAPÁM TEMETÉSÉRE ANYÁM ÉS NEVELŐAPÁM NEM ENGEDETT EL,SŐT ÉDESAPÁM KÉPEIT ELVETTÉK TŐLEM.FÁJT-NAGYON FÁJT!!!ELKEZDTEM IPARI ISKOLÁBA JÁRNI...MAJD INNEN FOLYTATOM,MERT SÍROK MÁR MEGINT

Címkék:

Tovább 

Ha az életben boldog akarsz lenni.
Tanulj meg hinni, szeretni, feledni!!!
Hinni a jövőben. Feledni a rosszat. S kik méltók rá, szeretni azokat.
Ha erre képes leszel, bánat sose ér. Mert e három szóba az élet belefér!
Búnak fejed ne add, fiatal vagy még.
És sose felejtsd el:
"A felhők felett mindig kék az ég!

network.hu

 "

Címkék:

network.hu

Az árvíz és a rossz időjárás miatt dráguló liszt nagyjából 50 százalékát teszi ki a kenyér árának, így a dráguló liszt dráguló kenyeret is jelenthet, ha nem néznek a pékek külföldi liszt után.

Kétszer is emelnék a kenyér árát a pékek ősszel. A szeptembertől várható 20-30 százalékos emelést már bejelentették, a liszt árának további emelkedése miatt azonban októbertől újabb drágulást helyeztek kilátásba. 1 kiló kenyérért így akár 50-70 forinttal is többet kell majd fizetni.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Schlichter Ágnes üzente 13 éve

Én sem igen ehetek kenyeret!
Csak ha teljes kiőrlésű,amit megfizetni...
Sütni nem tudok,tudnék,de villany rezsón nem lehet!!!

Tovább 

Szavakkal is lehet bántani. A nyelv is tud sérülést okozni a szívnek és a léleknek.

network.hu

A KÖZÖSSÉGEKBŐL AZÉRT LÉPTEM KI MERT SOKAN BÁNTOTTAK NEM A VEZETŐK HANEM A TAGOK!!
NE HARAGUDJATOK RÁM EZÉRT!!!
A KORDA KLUB-BÓL TÖRÖLJÖN VALAKI!!!
KÖSZÖNÖM Ági

Címkék:

Azt mondják mindig a remény hal meg utoljára.  Akkor mindenkinek kivánok reményt, hogy  tudj reménykedni, ha a  rossz dolgok megjavithatók a jók jobbá tehetők.  Vagy csak, hogy megérdemled....

 

 

Akárhogyan nézem felesleges vagyok.  Nem tartozom senkihez.  Nincs semmim.  Ilyenkor legyél vidám és boldog. Most örülj az életnek .Akárhogyan is próbálkozom valami mindig mellé megy.  Ha nem ebbe akkor abba van belekötve.  Mindig azt hallom, hogy  milyen közömbös vagyok semmi sem érdekel, pedig minden egyes szó mint a kés a vajban úgy hatol a szívembe.  De álljak le mindig bizonygatni?

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Drága barátnőim !Igazi példamutató,ahogyan bátorítjátok őt!Tanulni lehet szavaitokból és legfőképpen erőt meríteni !

Tovább 

 

 

network.hu
 http://www.youtube.com/watch?v=hzE0c1DAYjg&feature=related

 

Áldjon meg Téged az Úr


Mielőtt a világ meglett,

Ő már téged eltervezett,

Téged Ő már akkor szeretett.

Testedet Ő alkotta,

Lelkedet Ő formálta,

Azért vagy, mert Ő akarta.


Áldjon meg Téged az Úr,

És őrizzen meg Téged Ő,

Világítsa meg Rajtad arcának fényét,

És könyörüljön Terajtad Ő.

Fordítsa Tereád,

Az Úr az Ő orcáját,

Adjon Tenéked békességet,

És hozza el az Ő országát.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ágikám,nem is hiszed
Míly örömet szereztél
Ez az ének a kedvencem
De énekelni nem lehetett
Mert nem tudtam a szöveget!
Most Te ezen segítettél
Hogy leírtad megmentettél
Nincs már több akadály,
Zengem az Ároni áldást!
Reád is ezt kívánván!

Tovább 

Ezért dolgozik Magyarország munkaképes lakossága... (Éljen az Orbán - Gyurcsány csomag) 2010. napjaink… (…present day) A roma családnak van 6 gyereke. Beadták intézetbe őket. Majd jelentkezett a család rokonsága és egy pár nap múlva kihozták őket, mint nevelőszülők.(!!!!) Az állam megszabadul a gyerekektől és fizet. Nem is keveset. Gyerekenként 80.000 (!!!), azaz összesen 480.000 forintot havonta. Az apa és az anya nem válnak el, (hisz meg sincsenek esküdve) de külön lakcímre jelentkeznek be, így mindkettőjük megkapja a szociális segélyt az önkormányzattól, 39.100 forintot fejenként.

Címkék:

Tovább 

Tisztelt Schlichter Ágnes!

 

Valóban megkaptuk korábbi levelét is, nagyon sajnáltuk és sajnáljuk nehéz helyzetüket, mint azt korábbi levelünkben is megírtuk.

Most is csak azt tudjuk tanácsolni, hogy a helyi önkormányzatnál, vagy a Magyar Vöröskeresztnél érdeklődjenek, milyen szociális segítséget tudnak kapni, mivel a Magyar Televíziónak nincs lehetősége közpénzekből  anyagi támogatást nyújtani.

Megértését köszönjük,

 

üdvözlettel

MTV Zrt.

 

Közönségszolgálat

MÁR ÉN SEM VAGYOK NORMÁLIS!!!!!!

Címkék:

Tovább 

Röhejes amit ma tanácsolt a gyermekvédelmis!!Kaptunk tésztát adományba-mondom neki,ez mind jó,de miből vegyek zsömlét még 2-napra??

Mire ő a sok eszével:Adja el a piacon a tésztát,és annak az árából!!!

NORMÁLIS??

network.hu


EUS ADOMÁNY!!!(Rajta van a zacskón)

Elegem van belőle!!!

Címkék: gyermekjÓlÉtis!!!

Már kezd unalmassá válni a sok ígéret.

Én ha megígérek valamit be is tartom.

Erre érzékeny vagyok. Ha én megígérek valamit, 99, 5%-ban be szoktam tartani. Ha nekem ígérnek meg valamit, az elég gyakran elfelejtődik. :-(
Miért van az, hogy csak nekem fontos az, amit megígértem, meg hogy be is tartsam??! :-(

Ígéret...milyen szép szó is ez. Csak az a kár benne, hogy fele emberiség sem tartja be amit ígért:(. "Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó" mondja a mondás.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Schlichter Ágnes üzente 13 éve

Bizakodom,Drága Magdikám!!!

Tovább 

Egyéni vállalkozói igazolvány kiváltása

- kérelem űrlap, mely az okmányirodában kapható

- három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány

- 10.000.- Ft értékű illeték (készpénz átutalási megbízáson)

- érvényes személyazonosító okmány (személyazonosító igazolvány, útlevél, új típusú   vezetői engedély)

- lakóhelyet igazoló okmány (személyazonosító igazolvány, lakcímigazolvány)

- adóazonosító jelről szóló hatósági igazolvány (adóigazolvány)

- a kérelemben szereplő székhely és minden egyes telephely tulajdonjogát, bérleti jogát igazoló okirat (pld.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Schlichter Ágnes üzente 13 éve

Drága Magdikám!
Kölcsönt nem is kapunk!
A férjem iratai is most vesztek el-ellopták és az is sok pénz!
Valós munka kellene!
De engem meg 67%-al nem alkalmaznak,mert 3 pontos a leszázalékolási papírom!!
SAJNOS EZ VAN!!

Tovább 

Eljön egy idő mindenki életében, mikor úgy tűnik, a szeretet elmegy, mikor semmi nem akar jóra fordulni, jön, jön egy idő, mikor nem találod a helyed, minden ajtó, amit kinyitsz, úgy tűnik, az arcodba csapódik. Ekkor kell valaki, akibe kapaszkodhatsz, mikor elhagy minden hited.

network.hu

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

A hit ajándék,amit mindenki megkaphat!
"Kérjetek,és adatik",ezt Jézusunk mondta!
Tehetünk érte tehát valamit kérve áhitozva!
A gyermeklelkeket Isten mindig meghallgatja!
De ha már megkaptuk vigyázzunk rá nagyon,
Mert a galád Ellenség mindig résen vagyon!
"Körbejár" ,mint tolvaj,s drága hitünket ellopja!
Kiveszi a vágyat szívünkből,s a hitünk elillan!
Akkor már az ember szabad préda a Számára,
"Megkötözi",s minden rosszra felhasználja!
Ezért érezzük hogy előttünk ajtók bezárulnak,
Mert a hittel együtt a szerett is eltávozhat!
A szeretet nélküli ember olyan,mint a szikla
Kemény érzéketlen jócselekvésre alkalmatlan!
Ezért őrizzük,óvjuk hát a drága hitajándékunkat
Mert elvesztésével megszomorítjukAjándékozónkat!
Magunkat pedig boldogtalanná tesszük szeretet nélkül!
Mert ajtókat zárunk be,s kirekesztjük kit úgy szerettünk!

Férjemtől tegnap ellopták az övtáskáját,minden iratával és az én bank kártyám is nála volt!Megcsináltatásuk sokáig tart,és nem kevés pénzbe!Tényleg elegem van!!!

Mostanában csak baj-bajra jön!!!

Mivel érdemeltük???

network.hu

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Schlichter Ágnes üzente 13 éve

Személy ig:3.000
Jogsi:4.000
Lakcím k:1.000
Taj k:2.200
Adó k:2.200
Bank k:1.000-1.000-letiltás
Az új kártya nem tudom
Kb:25.000ezer a kár!

IDŐ és PÉNZ!!! Idő van-P... nincs :(:(
MINDIG JÖN VALAMI!!!!!!!!

http://m.blog.hu/go/goldenapple/image/paper_boat__2009.jpg

Behunyom a szemem, az ég felettem,
A csillagok játszani kezdenek velem.
Testem izzad, majd kiráz a hideg,
Csókod s tested miért olyan rideg?

Nem pazarolsz szavakat bókokra,
Akkor miért vágyom keserű csókodra?
Lelkem egy kedves szóra vár,
De neked csak a szemed kíván.

Ismerem tested minden rezdülését,
S lelked minden keserűségét.
Szemed csillogása vágyat kelt bennem,
De félek, beletiporsz a lelkembe.

Gyűlölni kéne, de csak szeretni tudok,
Minden érzésemtől ezért elfutok.

Címkék: vers!

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Te Drága,tiéd e szívszoritó költemény?
Ha igen,őszinte csodálatom a Tiéd!
De aki ennyi fájdalmat,kínt szerez
Mély,szeretteli érzéseinket nem érdemli meg!
Menekülni miért is kellene,kiért,minek?!
Az menjen el messzire,ki Téged nem becsül meg!

Tovább 

               

http://idezetekesversek.5mp.eu/honlapkepek/idezetekesversek/ilFinw74Y3/nagy/osszetort_sziv.jpg


Ki mondja meg mi a boldogság,
Ha úgy érzed minden elveszett?
Miért haragszik rád most,
Ki nem rég még szeretett?


Keresed a szót,az engesztelőt,
Mert megszakad a szíved,
Zokogva fáj a lelked,

Hisz szereted Őt!

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Schlichter Ágnes üzente 13 éve

CSUPÁN EGY VERS!!

network.hu

Én találtam egy Igaz kincset,nagyon sokat jelent nekem!Én úgy szeretném,ha csupán az én anyum 1%-ot kedvelne,úgy,mint ez a hölgy engem!!Nagyon jó Édesanya lehet!Vágyam csupán az,hogy egyszer átölelhessem!!!(Biztos elnézné nekem a fájó könnyeket!!!)
Nagyon sokat jelent nekem!!!!!Bár mikor-bármiről ír én sírok,hisz olyan mintha régóta szeretne engem,és ez Nagyon jól esik!!!
Kérem a Drága jó Istent,hogy tartsa meg őt erőben,egészségben,szeretetben,boldogságban nagyon sokáig még!!!Családja és barátai örömére!!!!

Címkék:

Tovább 

network.hu

 

 

Hiszekegy Istenben, mindenható Atyában, mennynek és földnek Teremtőjében. És Jézus Krisztusban, az ő egyszülött Fiában, a mi Urunkban; aki fogantatott Szentlélektől, született Szűz Máriától; szenvedett Poncius Pilátus alatt; megfeszítették, meghalt és eltemették. Alászállt a poklokra, harmadnapon feltámadt a halottak közül; fölment a mennybe, ott ül a mindenható Atyaisten jobbján; onnan jön el ítélni élőket és holtakat. Hiszek Szentlélekben.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Schlichter Ágnes üzente 13 éve

Köszönöm Marikám,de másoltam,én sem így tudtam!!
Hanem ahogy leírtad.

Tovább 

KÉRLEK FIGYELJETEK ODA,MERT ÉN CSAK AZ ÉN KÖZÖSSÉGEMBE HÍVTALAK MEG BENNETEKET,MÁSHOVÁ SOHA NEM!!!!!

SEJTEM KI TESZI!!
EGYSZERŰEN UTASÍTSÁTOK EL!!!
MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNÖM!
Ági

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Schlichter Ágnes üzente 13 éve

Ha bármikor ,bárkit megsértettem kérem szépen nézze el nekem...Mint tudjátok nehéz sorsom,kósza,buta gondolataim és nagy küzdések jutottak csak az én életemben.....

EZT A BAJBAN VAGYOK KÖZÖSSÉGBEN ÍRTA!!!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu