Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Ágnes blogja - 2010. április

A változatosság kedvéért,most is orvoshoz megyek!Majd jövök!Írjatok,ha gondoljátok!Csaó

network.hu

Címkék:

Voltam a Fejfájás szakrendelésen!Nahát nem sokra mentem vele!Javasoltak 4-fajta fájdalom csillapítót és kaptam egy lapot amin írni kell,mikor milyen erősen fáj a fejem mit veszek be rá,és elmúlik_e a fájdalom!6-hét múlva controll.Megkérdeztem a Tanár Urat örökölhető -e a migrén,sajnos a válasza igen volt!Ezért is fájhat a Nagy fiam-nak is sokat a feje!

network.hu

 

Címkék:

Nem soká megyek az orvoshoz.Mivel 10-éve migrénes fejfájással küzdöm.Remélem lesz rá valami gyógymód,mert néha4-5-6-napig is görcsöl a fejem éjjel-nappal!Délután vagy este fölnézek! Puszi az ismerősök-nek! Ági

network.hu

 

Címkék:

network.hu

Sokszor sokat sírok,azért mert nem hogy nehéz volt a régi életem,hanem ahogy öregszem még roszabb lesz!36-albérletben éltem 21-éves korom óta!A ruháink mindig zsákban,dobozban voltak költözésre készen!Most ilyen gond nem igen van ilyen,mert ruhám alig!Mivel megkellett lógnom a kórházból,hogy ne öljenek meg!A fiaimnak is alig,úgy hogy most könnyen költöznénk!De én azt se bánnám,ha ruhánk sem volna,CSAK EGYÜTT LEHETNÉNK!!!

network.hu

 

Címkék:

Nem rég beszéltem a fiúkkal,alig tudtam visszatartani a könnyeimet!Sajnos külön szobában vannak!Kisfiam könyörgött-Anya intézd el valahogy,hogy a bátyussal egy helyre kerüljek!Majd valamit kitalálok még!

network.hu

JÓ ÉJT DRÁGÁIM!!!
ANYA

Címkék:

Pár hónap alatt éveket öregedtem!

A Fiúk arcára is kiül a fájdalom,Sajnos!

network.hu

 HIÁNYOZTOK!!!!

Címkék:

network.hu

Sokszor magányos vagyok,sírok,de nem segít!

Rátaláltam egy igaz kincsre,s nem szeretném elveszíteni!Segít nekem amiben tud jó szóval,biztatással!És a jó szó a kedvesség mindennél többet ér! NEKEM IGEN!! Köszönöm,hogy vagy nekem! Puszi Ági


Címkék:

network.hu

Címkék:

Van egy álmom már réges rég,nagy álom ezért is nem válik valóra??!!Szeretnék egy kicsi házat ahol boldogan,nyugodtan élhenék a gyermekeimmel.Jocikám nem tudom meddig élhet még és én szeretnék vele,mellette lenni,mint rég!!Ha az az aljas pasi nem tesz tönkre élhetnénk vidáman,igaz nagyon szerényen,de jó is volna!Tisztességes édesanya voltam és vagyok!Nem italozom,nem vagyok pasizós!Beteges vagyok,és félek hogy csak a távolból szerethetem a gyermekeimet!ABBA ÉN BELEFOGOK ŐRÜLNI!!!NEM AKAROK ÉLNI NÉLKÜLÜK!NEM AZ ÁLLAM-NAK SZÜLTEM ŐKET!

Címkék:

Tovább 

Sokszor elegem van az életből!Miért is?

IMÁDOM A GYERMEKEIMET ÉS FEL ŐRÖL A HIÁNYUK!!!NEM TUDOK ÉLNI NÉLKÜLÜK!!EZ A PÁR HÓNAP IS SOK VOLT-NAGYON SOK!!!!!!!Visszakaphatnám őket szeptemberben,de lakásom nincs,67%rokkant vagyok,és sajnos 53-ezerből mit kezdjek!Hiába keresek olcsó albérletet,akkor majd ennivalóra nem jut!NEM ÉS NEM TUDOM MIT TEGYEK!!!!MEGSZAKAD A SZIVEM!!!

network.hu


Címkék:

Ma

14 éve | 0 hozzászólás

Mindjárt megyek a kórházba inzulin beállításra!Nem félek!Csak jobb lesz!

network.hu

 

Címkék: doki

Már elmúlt éjfél,aludni nem tudok!

Csak a gyermekeim járnak a fejemben!HIÁNYOZNAK!!!!!!!!!!!

network.hu


Címkék: nem tudok

Utolsó hozzászólás

Schlichter Ágnes üzente 14 éve

Jó éjt!

Ma

14 éve | 0 hozzászólás

network.hu

 Voltam a doktornőnél!7-év eltelte és sok gyógyszer kipróbálása után jövő héttől inzulint állítanak be!Nem tudom jobb lesz-e?Remélem!


Címkék: doki

Ma is mint általában dokihoz megyek,mert 16,5 az éhgyomri cukrom!Nem tudom 7-év alatt miért nem lehet normálisan beállítani! Sziasztok majd jövök!

Pux Ági

Címkék: ma is

Vajon miért vagyok ilyen megátkozott?Itt sem ír senki!Nem látom értelmét ittlétemnek!Miért dugják homokba a fejüket az emberek??

NEM ÉRTEM!!!!

network.hu

 

Címkék: vajon miértm

Ima

14 éve | 0 hozzászólás

Atyám, őrizd óvd a bajtól Atyám, őrizd, óvd a bajtól azokat, akiket különösen szeretek!
Úgy vigyázz rájuk, mint az én szívemre, melyben nevüket őrzöm!
Tartsd tőlük távol a kísértéseket, és térítsd őket arra az útra,
amely a te dicsőségedbe vezet!
Ha szívüket a bánat nyomja, tedd őket kitartóvá!
Tudjanak bízni, remélni segítő, megszentelő kegyelmedben!
Adj nekik nyugodt éjszakát, zavartalan álmot,
reggel pedig újra rajtuk pihenjen tetszésed.

Címkék: akik szeretnek

Tovább 

Ma

14 éve | 0 hozzászólás

Ma is szomorúan ébredtem!Esik az eső.Aludni éjszakánként alig tudok!Néha úgy érzem nem ér semmit az életem!De mégis,mert próbálok harcolni kissebb sikerrel!Hogy bírom-e?Nem nagyon!Meddig!Azt sem tudom!

network.hu

 

Címkék: ma is

network.hu

 Mint mindig ma is eljött az este,de minek,hisz álom nem jön a szememre!Hiányoznak a fiaim!!Ők már alszanak,hisz holnap suli van.

Nem tudom,mikor tudom őket visszakapni,de már jó volna,mert felőröl a hiányuk!

Nagyon szeretem őket!

network.hu

 

Címkék: ma is

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu