Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

network.hu

Az árvíz és a rossz időjárás miatt dráguló liszt nagyjából 50 százalékát teszi ki a kenyér árának, így a dráguló liszt dráguló kenyeret is jelenthet, ha nem néznek a pékek külföldi liszt után.

Kétszer is emelnék a kenyér árát a pékek ősszel. A szeptembertől várható 20-30 százalékos emelést már bejelentették, a liszt árának további emelkedése miatt azonban októbertől újabb drágulást helyeztek kilátásba. 1 kiló kenyérért így akár 50-70 forinttal is többet kell majd fizetni. 

Az elmúlt években a nemzetközi áruházláncok által termelt árverseny miatt a pékek nem tudták olyan mértékben emelni az árakat, mint amire szükség lett volna. Most azonban az árvíz és a rossz időjárás miatt megdrágult magyar alapanyagok miatt a pékségek 10-15 százalékkal emelik az árakat szeptembertől, mivel a sütödék mostanra már teljesen felélték a tartalékaikat.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Schlichter Ágnes üzente 13 éve

Én sem igen ehetek kenyeret!
Csak ha teljes kiőrlésű,amit megfizetni...
Sütni nem tudok,tudnék,de villany rezsón nem lehet!!!

Válasz

Tavi Rózsa üzente 13 éve

Nem baj, én már teljesen leszoktam a kenyérről. Mert a fehér liszt, fehér cukor is nagyon egészségtelen, ezért szép lassan átszoktam egészséges táplálékokra.
Azokat pedig nem a boltban veszem hanem a piacon. Zöldségeket, gyümölcsöket, nyáron lekvárt tettem el sokat cukor nélkül szilvából, ahogy nagymamáink is tették. Télen sütök nem fehér lisztből sütiket, teljesen zsír nélkül, és a kemény szilvalekvárt teszem bele. isteni. Minden hét végén sütök ilyet, nádcukorral.
Kerülök mindent ami feldolgozott, mert televannak adalékokkal, tartósítószerekkel, nem is mondják meg mikkel még.
A kenyér sem lisztből van ám!!! Tesznek bele mindenfélét, pl. csontlisztet hogy könnyebb és puhább legyen. Pfújjj!!!
Süss magadnak, akkor tudod mi van benne. De én teljesen kenyér nélkül élek, és egész jó! De így sem fogytam egy dekát sem. :-(

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu