Kis türelmet...
Hozzávalók
4 szelet csont nélküli karaj
6-6 deka liszt
20 deka vargányagomba
1 kis fej vöröshagyma
fél deci olaj
2 deci tejföl
1 kanál liszt
só
őrölt bors
A hús szeleteket sózom borsozom lisztbe forgatom és a forró olajban mindkét oldalát kicsit átsütöm ,majd kiveszem az olajból.
A hagymát és a gombát szeleteltem és a forró olajban a hagymát üvegesre párolom.
Hozzáadom a szeletelt vargányát beleteszem a már félretett hús szeleteket annyi vízzel felöntöm, hogy ellepje a húst és fedő alatt puhára párolom.
Amikor a hús megpuhult a tejföllel és liszttel behabarom
Rizzsel tálaltam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 95 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!