Kis türelmet...
Hozzávalók
4 darab felső csirkecomb
1 kanál szárnyas fűszer -keverék
2-3 gerezd zúzott fokhagyma
1 nagyobb paradicsom
1 paprika
só
őrölt bors
1 cső zsenge kukorica
1 kisebb hegyes erős paprika
2-3 közepes burgonya
fél deci száraz fehérbor
aprított petrezselyem
néhány bazsalikom levél
fél deci olaj
1 kanál piros paprika
majoránna
A csirkecombokat megmosom és szárazra törlöm., majd sózom borsozom.
A paradicsomot paprikát kis szeletekre szelem.A cső kukoricát 2-3 centis karikára vágom a burgonyát szintén karikákra vágom
A húsokat bekenem a páclével
Ami olaj só bors majoránna piros paprika keverékéből áll. Összekeverem és a húsok mindkét oldalát bekenem
Egy edénybe lerakom a húsokat , majd köré teszem a szeletelt zöldségeket a borocskát aláöntöm és alufóliával letakarom
200 fokos sütőben 30 perc alatt szép pirosra megsütöm.
A recept Lajos Mari konyhájából készült
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 45 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!