Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Eredeti ötlettel álltak elő a világhírű londoni Harrods áruházban! Kiállítottak egy Rene Caovilla cipőmodelt, 120 ezer dollár értékben (220millió forint), ami rubintokkal, zafírokkal és gyémántokkal van diszítve. A megnyító napjára , kimondottan erre a célra, egy egyiptomi kobrát béreltek, mondhatni, "biztonsági őrnek"! Mi tagadás, nincs az az elvetemült gonosztevő, aki be merne nyúlni abba a kis üvegszekrénykébe, meglovasítani a cipőt, pláne, csak a félpár díszeleg ott. - Különben ezek a kobrák Szaud Arábiában és Afrikában élnak, 150-240 cm-re nőnek meg. Félelmetesnek és agresszívnek tartják őket, bár ez nem igaz. Veszély esetén kifeszítik nyakpajzsukat és erősen fújtatnak. Állítólag ritkán védekeznek harapással, ezért használják a hinduk a pápaszemes kobra viszonylag jámbor természetét.

Az embernek elég a látványa ahhoz, hogy kővé meredjen a rémülettől. Tehát, kitünő választás a méregdrága cipő felügyeletére.

 Tehát, adva van egy cipő és egy kobra! Kiváncsi vagyok, ha a kobra felügyeleti ténykedései közepette leveri a cipőt, ki nyúl be azt újból elrendezni??? - És most nézzük a dolgokat a kobra szemszögéből! Bár szép pályafutás részéről egy ilyen magas pozició betöltése, elég meggondolatlaság volt ezt el is vállalni! Honnan tudja, hogy a következő méregdrága cipőt nem épp az ő bőréből fogják csinálni? Biztosan azt sem érdeklődte meg, milyen cipőről van szó? Mert van olyan cipő is, gondolok egy viseltes műbőr tornacipőre, mellyel összezárva egy kis üvegszekrénybe, akár életveszélyes is lehetne!

www.startlap.hu/20071109

Címkék: cipő kobra

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Baksáné Sztanó Mária üzente 16 éve

Ötletes a dolog, tetszik :)

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu