Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Klára blogja - 2007. augusztus

41501_646402_normalSzent Imre Herceg ezer éve született abban a palotában, melynek helyén több száz évvel késöbb ferences templom és rendház épült s ma az Egyházmegyei Múzeum otthona. Azon a helyen, ahol Szent István államalapító királyunk és Gizella királyné fiaként meglátta a napvilágot, ma nemzetközi kiállítás eleveníti fel emlékét. A kiállítást Mojzer Miklós, a Szépmûvészeti Múzeum címzetes igazgatója nyitotta meg, majd Spányi Antal megyés püspök mondott köszöntõt.

Címkék: Szent Imre múzeum székesfehérvár

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Köszönöm az infót.Szívesen megnézzük a párommal.

Tovább 

A kincsek nem szoktak boldogságot hozni, senki számára. Így van ez a Seuso kincsekkel is. A római tehetõs és feltehetõen nagyon gazdag ember, aki nászajándékul kaphatta az ezüst tárgyakat, barbár támadás áldozata lett. Megsejthette, mert minden vagyontárgyát elmenekítette. - Sok évszázad telt el, míg végül egy szerencsés-szerencsétlen kiskatona, Sümegh József megtalálta. Életével fizetett érte. Mások, akik megneszelték a kincs értékét, hamis papírokkal kilopták az országból.

Címkék: Seuso-kincsek ezüst gyilkosság

Tovább 

Fizetünk. mint a katonatiszt! Vagyunk olyan sznobok, hogy rá sem kérdezünk, mit- mennyiért? Egy kicsit elszámoltatni azt, aki kiforgatja a zsebünket! Mintha nekünk nem számítana! Talán elvárhatnánk, hogy az árlista legyen kitéve! Hogy tudjuk kiszámítani mibõl mennyit kérjünk? Elöttem nyírtak meg egy hosszúhajú hölgyet, jobban-mondva igazították a haját, 4500 forintért. Mosolyogva kérik, mosolyogva fizetünk. Számla sehol! Nem akarok kukacoskodni, de ahogy másnak kötelessége a munkájáért adót fizetni, úgy én is elvárhatom mástól u.ezt.

Címkék: becsapás fodrász

Utolsó hozzászólás

Demeter Klára üzente 16 éve

Mit szóltok a kenceficékről? Néha elmegyek az utcán egy-egy nő mellett, akinek a páncélossá lakkozott frizurájából nem árad, hanem bűzlik a hajlakk illata. - Jó pár éve annak, hogy egyik rokonunk szőrnyűlködve mesélte el, hogy járt. Főnöke, akit nagyon súrmó embernek tartott, viszont mint főnököt hajbókolva szolgált (próbálta volna másképp!), megkérte, hogy hétvégén vigye el egy esküvőre. Ő nem akart vezetni, tudta, hogy a lakzi ivással jár, hát alatvalóját kérte fel a sofőrködésre. Rokonunk ennek nagyon örvendett, hisz egy kis pénz is járt érte. Aztán elérkezett a nagy nap. Az autóba beszállt a család, köztük terészetesen a nagyságos asszony is, frissen bodorított frizurával. Amiből áradt a hajlakk illata! Rokonunk roppant érzékeny a szagokra! Az indulás pillanatában már kibírhatatlannak érezte, de ablakot nyitni nem lehetett, mert a szél elrontja a frizurát. Kedves rokonom szenvedni kezdett, de mit tehetett, tűrt. A lakodalom elég messze, több mint 100 km-re volt. Ahogy fogytak a km-ek, a kibodorított nagysága izzadni kezdett, sőt, nem csak ő, hanem a család többi tagja is. Az illatok keveredtek, a kedves rokon pedig már az ájulás határán volt. Főnököt pedig nem lehet kioktatni, különben is, gondolni kell a viteldíjra! - Végül is élve megúszta ezt a kis kiruccanást! Megérkezvén nagyot szippanthatott a friss levegőbe. De azóta, hogy ezt a felejthetetlen élményét elmesélte, a hajlakkról mindég eszembe jut.

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu