Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Fizetünk. mint a katonatiszt! Vagyunk olyan sznobok, hogy rá sem kérdezünk, mit- mennyiért? Egy kicsit elszámoltatni azt, aki kiforgatja a zsebünket! Mintha nekünk nem számítana! Talán elvárhatnánk, hogy az árlista legyen kitéve! Hogy tudjuk kiszámítani miből mennyit kérjünk? Elöttem nyírtak meg egy hosszúhajú hölgyet, jobban-mondva igazították a haját, 4500 forintért. Mosolyogva kérik, mosolyogva fizetünk. Számla sehol! Nem akarok kukacoskodni, de ahogy másnak kötelessége a munkájáért adót fizetni, úgy én is elvárhatom mástól u.ezt. Ha utánagondolunk, nem is rossz! Félórás munkáért ezreket!

Címkék: becsapás fodrász

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Demeter Klára üzente 16 éve

Mit szóltok a kenceficékről? Néha elmegyek az utcán egy-egy nő mellett, akinek a páncélossá lakkozott frizurájából nem árad, hanem bűzlik a hajlakk illata. - Jó pár éve annak, hogy egyik rokonunk szőrnyűlködve mesélte el, hogy járt. Főnöke, akit nagyon súrmó embernek tartott, viszont mint főnököt hajbókolva szolgált (próbálta volna másképp!), megkérte, hogy hétvégén vigye el egy esküvőre. Ő nem akart vezetni, tudta, hogy a lakzi ivással jár, hát alatvalóját kérte fel a sofőrködésre. Rokonunk ennek nagyon örvendett, hisz egy kis pénz is járt érte. Aztán elérkezett a nagy nap. Az autóba beszállt a család, köztük terészetesen a nagyságos asszony is, frissen bodorított frizurával. Amiből áradt a hajlakk illata! Rokonunk roppant érzékeny a szagokra! Az indulás pillanatában már kibírhatatlannak érezte, de ablakot nyitni nem lehetett, mert a szél elrontja a frizurát. Kedves rokonom szenvedni kezdett, de mit tehetett, tűrt. A lakodalom elég messze, több mint 100 km-re volt. Ahogy fogytak a km-ek, a kibodorított nagysága izzadni kezdett, sőt, nem csak ő, hanem a család többi tagja is. Az illatok keveredtek, a kedves rokon pedig már az ájulás határán volt. Főnököt pedig nem lehet kioktatni, különben is, gondolni kell a viteldíjra! - Végül is élve megúszta ezt a kis kiruccanást! Megérkezvén nagyot szippanthatott a friss levegőbe. De azóta, hogy ezt a felejthetetlen élményét elmesélte, a hajlakkról mindég eszembe jut.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

 - Sziasztok!Nekem is hosszú hajam volt,bár nekem csak a "szárnyamig" ért.Barátnőm régóta fűzött,hogy menjek el az ő fodrászához,nem fogom megbánni.Azért volt szükség a győzködésére,mert nagyon nehezen szánom rá magam változtatásokra,és ő szinte garantálta a pozitív eredményt.Be is festette a fodrász csajszi .A színe ugyan jó lett , de a vágást nagyon nem jól csinálta.Legalábbis ez a fej nem én vagyok.Szerencsém,hogy nagyon gyorsan nő a hajam , különben sírva fakadtam volna.Meg persze a barátnőmet sem akarnám megbántani.egyébként mi is időnként belemacerálunk egymás hajába.Ha nem fésülöm ki szárításkor,akkor hullámos a hajam.Ugyanez a barátnőm a nyáron teljesen kivasalta,kb 20 perc volt és tökéletesebben sikerült,mint a fent említett fodrászé 6-7000 Ftér.egy közeli fodrászt kérdeztem mennyiért vállalná el a hajam festését és hát a fazonra igazítást.Nála csak a festés 6-7000 Ft.számlát még én sem kaptam egy fodrásztól sem (De ezt már megszoktam --fodrász,fogorvos,masszőr,stb--NO számla!Fiaimnak kisebb korukban én szoktam otthon géppel nyírni.amíg olyan kis selymes hajacskájuk vlt.Most,hogy drótkefe lett , már nincs az a nyírógép ami bírna velük.egyik alkalommal 2 gépet tett tönkre a kisebbik haja.A fél feje kész volt,a másikat ollóval nyírogattam.))))Még szerencse,hogy nőtt.Most találtunk egy szuper fodrász srácot.Nagyon laza,többet szövegel,mint egy nő,és hihetetlen ügyesen nyír.Mármint a mai korosztály stílusa szerint,mert ugye sehol egy szimmetria,sehol 2 egyforma hosszú hajszál. 

Válasz

Sallai Erzsébet üzente 16 éve

Nekem derékig érő hajam volt, és sima. Nem találtam Miskolcon olyan fodrászt, aki kimellírozta , vagy(!) bedauerolta volna. Abban maradtunk, hogy ha levágatom hátközépig akkor talán...( 8000-10000Ft)-ért megcsinálja mert hogy túl dús sok a hajam, és előre látja hogy mennyi időt fog mindez igénybe venni. Levágattam, gondoltam jöhet a mellír, narancssárga vörös lettem, a dauer elmaradt mert azt mégsem vállalja, 3-óra mire csak feltekeri. Nem éri meg egy hosszú hajjal bajlódni több órán keresztül és közben még a csuklója is tönkre megy, amikor 3-4"rövid" hajat meg csinál az alatt az idő alatt. Így maradtam a saját ollómnál, és a fodrászkellékesboltoknál.Vagy a fodrászok lettek elkényelmesedve, vagy én hülyültem meg? Tini koromban is hosszú volt és nem volt gond, azóta mi változott? Komolyan érdekelne mert azért narancssárga csíkos, tépett,most a hajam, mert elfogadtam hogy a dauer majd még úgy is megszívja, és másképp fog állni ez a fazon.

Válasz

Boros Katalin üzente 16 éve

Mi azért döntöttünk, hogy magunk megtanuljuk a hajnyírást, mert mikor tizenévesek voltunk a nővéremmel lementünk fodrászhoz.Egyrészt leégette a fülemet a burával. Másrészt meg olyan kakastréjos frizurát csinált nekem, a nővéremnek és az unokatesómnak,hogy kínunkban vgig röhögtük a hazautat.A nővérem rögtön be is ment a zuhany alá hogy valahogy kimossa belőle a kakastaréjt.:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Fodrász, kozmetikus. Elmesélem az esetem. Esküvőre mentünk  és kerestem fodrászt, kozmetikust. Az enyém éppen elutazott igy probáltam a környéken keresni.Képzeljétek kiderült.hogy szombaton egyik sem dolgozik. Egy idő után feladtam a keresgélést, mikor az egyik közölte, hogy hétvégén nincs az a pénz amiért ök dolgoznának. Náluk nem szokás.Értitek ezt, hányszor van szombaton olyan ünnep amihez jó lenne szép friss frizura.Én hányszor dolgozom hétvégén is és éjszaka is, ja én csak könyvelő vagyok, nekem határidőre meg kell lennem, mert engem büntetnek.Előzmény: bkatus13, 2007-08-31 17:48

Válasz

Boros Katalin üzente 16 éve

Néha az édesapám is szokott így járni.:) Minket ugyanis a a nővérem szokott megnyírni. Ha hajnyírás után valaki bejön hozzánk sokszor megkérdezi: Ma birkanyírás volt nálatok?:DD

Válasz

Demeter Klára üzente 16 éve

A hosszú haj még meoldható, viszont a röviden jobban látszik, hogy el van tólva a világtól! Ami a férfiak tüsihaját illeti, eszembe jutott a vejem, akit a múlt nyáron, mikor kiszállt az autóból, alig ismertem meg. Kérésemre, hogy-hogy ilyen rövid a hajad, ő csak legyintett, a lányom meg jóízűen elkezdett nevetni, majd elmesélte a következőt: egy négytagú családnál bizony nagy gond a hajvágás. Mert az bizony nő, nem törődik holmi pénzügyi probémákkal. Ennek megoldására vásárolltak egy nyíró masinát. Időnként aztán nekiesnek egymás fejének, majd utána igyekeznek gratulálni a család frissen megnyírt egyénének, hogy jé, milyen szép vagy! Igen ám, de az utazás elötti sietségben véletlenségből rosszul állították be a hajhosszát s majdnem kopaszra sikerült a család mélyentisztelt feje. Ő dühösen néztt a tükörbe, lányom, aki a baklövést elkövette, jót kacagott rajta. - Szerencsére a haj nőttön-nő, hamar korrigálja az ilyen hibákat! Ezért még borravalót sem kellett adni!

Válasz

Én épp most szokok le a fodrászhoz járásról. A férjem tüsihaját 9 éve rendezem el hajnyíróval, ami ugyan belekerül néhány ezer forintba, de mivel sok évig kitart, szinte ingyen van. A két kisfiam frizurája is az én művem.A saját vállig érő loboncomat eddig mesterfodrász vágta, a festést viszont évek óta én végzem, nem nagy kunszt.Legutóbb nagyon berágtam a fodrásznőre, nem a munkája, hanem a viselkedése miatt. Eddig is feltűnt, hogy nem túl kedves a beosztott tanulókkal, de a múltkor a vendégek előtt lealázta az egyik lányt. Ő meg tűri, mert nagyon szeretheti ezt a szakmát, vagy valami másért. Most nincs kedvem új figarót keresni, inkább megigazítom magamnak. Nem olyan tökéletes, de majdnem. Ja, és így a mosás-vágás-szárítás nem kerül 3700 Forintba!!!

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu