Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A világ felfedezése még nem ért véget. Minél többet megtudunk róla, annál több rejtély marad felfedezetlenül. A mélytenger lényeiről eddig még nem sokat tudtunk. Technikailag csak most, nemrég sikerült fotókat készíteni. Íme egy pár ezek közül.43422_979887_normal43423_886866_normal43424_343954_normal43425_805767_normal43426_732991_normal43427_388267_normal43428_055631_normal

Kiváncsian várjuk a kutatók további fotóit, tudósításait arról, hogyan élnek, alkalmazkodnak ezek az állatok különleges életterükhöz.

Címkék: mélytenger érdekes lények

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Máténé Tóth Piroska üzente 14 éve

Csak vicceltem.

Válasz

Máténé Tóth Piroska üzente 14 éve

Sziasztok!
Tényleg van olyan hülye aki elhiszi ezt a hülyeségett???
Én nem hiszek bennük, mert még soha nem láttam ilyen furcsaságot.
Szerintem számítógéppel csinálták a képeket és nem is létezik.
Csak ennyit szerettem volna leírni!

Válasz

Demeter Klára üzente 16 éve

A vízzel én is úgy vagyok, hogy addig érzem magam biztonságban, amíg érzem a talpam alatt a talajt! Édesanyánk nagyon féltett minket a víztől, ezért lehet bennem ez a félsz. tudok úszni, egy kicsit, de amint mélyebb a víz, azonnal felhagyok a próbálkozással. Tehát, a mélytengeri élőlények további felfedezését másra hagyom, megelégszem a közzétett fotókkal. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy még mélyebben mit fognak találni??? Vajon mitől ijedt meg Custo kapitány?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Csak egy sztori ehhez .: Custo Kapitány 2 hetesre tervezett mélytengeri merülése alig néhány órásra rövidült.Mikor feljött a szondájával , kiszállz belőle , minden munkatársa értetlenül nézett rá.Ő pedig halvány arccal közölte ,olyasmit látott , amire az emberiség még nincs felkészülve! amióta ezt a történetet hallottam,szerettem volna,szeretném tudni mit is láthatott ez a már amúgyis sokat látott ember , amitől még ő is elsápadt.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Micsoda kincsek! A horvát tengerparton csak épphogy letetettem a fejemet a víz alá, már ott is csodás halakat láttam, hihetetlen élmény volt, mi lehet lejjebb, igaz??

Válasz

Kóródy Tamás üzente 16 éve

Helló  !   Igen   érdekes  lények  ezek   a   mélytengeri   állatok  .  2006  oktoberében   volt  egy    3  részes  sorozat  a  SPEKTRUM -on   ahol  bemútatták   ezeket  a   halakat  ha  annak  nevezhetjük   öket.  Az   a  legérdekesebb   bennük,  hogy   majdnem  mindegyik  böre  alatt  világító  testek  /sejtek/   vannak. Ezeken  a   bemutató   képeken  is  láthatók  ezek,  olyan  mintha  neon  fények  égnének.  Abban  a  mélységben  ezzel  kommonikálnak.     szia   Tamás 

Válasz

Nagy Ági üzente 16 éve

Az élő vízek mélysége engem is félelemmel tölt el. Talán azért, mert nem vagyok jó úszó. Addig oké a dolog, amíg a fejem kinn van a vízből..de ha az vízalá kerül, akkor mindennek vége...jön a para...Szóval, maradok az ismerős vízeken...no meg az uszodák vízében:-)))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Nagyon érdekesek, de egyben félelmetesek is nekem, lehet hogy azért mert még ismeretlenek?Nagyon szeretek búvárkodni, de én jobban szeretem a megszokott halakkal találkozni a viz alatt.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

és az ember még azt hiszi,hogy mindent látott,és ismer! nagyon érdekes,és jó képek 

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu