Kis türelmet...
Burgonyás glutén/laktózmentes ropi.....almaágyon.
Hozzávalók:20 dkg áttört burgonya/most 10 dkg burgonyaliszt/, 25 dkg liszt, 10 dkg vaj/margarin, 2 tojás, 1/2 sütőpor/6g/, só, 1 dl víz, tojás a kenéshez, tetejére szezámmag, alma tetszés szerint.
A hozzávalókat összegyurjuk és pihentetjük(annál jobb, minél többet).majd kinyújtjuk és bekenjük tojással és rászórjuk a szezámmagot.csikokra vágjuk. Bélelt tepsibe helyezzük a szeletelt almákat, melléje, rá pedig a tésztát. 200 fokon 15 percig sütjük. Ha egyszerre 2 tepsit rakunk a sütőbe 20 perc is lehet a sütési idő.
Legelőször a sült alma fogyott el, nagyon finom...
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 4 éve
Látta 137 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!