Kis türelmet...
A mai ebéd: zöldborsó leves, sült hurka, kolbász krumplival, palacsinta.
A véres hurkát, kolbászt, krumplit egy kerámia serpenyőben fedő alatt, kevés zsiradékon együtt megsütöttem.
Palacsinta: kakaós, lekváros, túrós.
Hozzávalók 20 db-hoz:3 bögre liszt/ kb 0,5kg/, 1 natúr joghurt, 1 tojás, 1 ev.kanál cukor, csipet só, 2 kk. szódabikarbóna, 1 ev. kanál olaj. víz./ tejet nem tartalmaz./ Elkészítése: a hozzávalókat elkeverem és rövid ideig pihentetem. Kevés zsiradékon palacsinta sütőben kisütöm.
A diót és a mákot a hétvégi sütihez tartalékolom...
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 6 éve
Látta 188 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!