Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Egészben sült kacsamáj

Na ez is ritkán van ,egészben sült kacsamáj. Még sosem volt ilyen nagy / 60 dkg / és ilyen finom...
A májat sütés előtt egy éjszaka, vagy 1 napig tejben áztatjuk. Majd kb 60 fokos zsírba rakva sütjük. Az első felében fedővel. Azt mondják 15 percig kell sütni 75 °C-on! Azonban én sokkal tovább sütöttem kb 80 fokon. Gondolom ha egészben sütjük és jó nagy a máj akkor nem sül meg olyan hamar.. Nagyon gyönge és ízletes lett! Szúrópróbát többször is csináltam...

Címkék:  

Kategória: Saját

Látta 199 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

M Imre üzente 3 éve

Köszönöm a számítástechnika klubos leírás megosztását! Ödv, Imre

Gulyás Zoltán üzente 4 éve

http://szamitastechnika.network. hu/blog/szamitastechnika-klub- hirei/kepfeltoltes-a-network- weboldalon-az-adobe-flash- hasznalata-nelkul

Gulyás Zoltán üzente 4 éve

Képfeltőltés 2021 január 01-től:

Gulyás Zoltán üzente 7 éve

Így van, de már törölte...Kösz!

Garáz József üzente 7 éve

Zoli ! A képeid között más is töltött föl képet . Biztos el tévesztette Van ilyen .

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu