Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Victoria Caroline Beckham (született Adams, (Harlow, (Essex), 1974. április 17.-) angol énekesnő, dalszövegíró, modell, a Spice Girls egykori tagja, David Beckham angol labdarúgó felesége. Leginkább a David Beckhammel kötött házassága miatt ismerik. A modern kor egyik legismertebb, legvitatottabb, legfelkapottabb híressége.

Élete Anthony William Adams elektromérnök és Jacqueline Doreen Cannon gyermekeként született. Goff's Oak-ban nőtt fel, Hertfordshire-ben. Két húga van. Mielőtt csatlakozott a Spice Girlshöz, Victoria táncosként dolgozott és a Magyarországon nem nagyon ismert Persuasion együttes tagja volt. 1999. július 4-én feleségül ment a korábbi angol válogatott csapatkapitányhoz, a jelenleg a Real Madridban futballozó David Beckhamhez, akitől három fia van: Brooklyn Joseph (született 1999. március 4-én), Romeo James (2002. szeptember 1.) és Cruz David (2005. február 20.)

Zenei karrierje

 

Virgin Records Annak ellenére, hogy Victoria az egyik leghíresebb médiasztár Angliában, a karrierje nem valami sikeres.

2000 augusztusában vette fel először az együttes nélkül egy albumát: az Out of Your Mind-ot, Dane Bowers és a Garage Act the Truesteppers együttes közreműkődésével. Az Out of Your Mind óriási publicitást kapott, az első héten 180 584 darabot adtak el belőle (ezzel a számmal általában garantált a slágerlista első helye).

Mint a Spice Girls többi tagja, Victoria is a Virgin Records-szal írt alá egyéni szerződést. 2001 szeptemberében énekelt először közönség előtt, a Not Such An Innocent Girl-t.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Victoria_Beckham

Címkék: Spice Girls Victoria Caroline Beckham foci sport zene

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu