Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 Ezúttal igazolódott a papírforma, könnyed sikert aratott a Fradi foci csapata:

Könnyedén hozta el a három pontot a Ferencváros labdarúgócsapata Tökölről az NB II keleti csoportjában, a 12. fordulóban. A zöld-fehérek már a szünetben három góllal vezettek, égyakorlatilag negyvenöt perc alatt eldöntötték a találkozó sorsát. A második játékrészben a csapatok visszavettek, csupán Horváth Péter talált a kapuba a mérkőzés ezen szakaszában.

Hamar vezetést szerzett a Ferencváros, hiszen alig telt el az első tíz perc és egy beadást követően Ndjodo okos emelésének, és egy védelmi hibának köszönhetően Brettschneider László lőtt a hazai kapuba.

Az első félóra végéhez közeledve újra a Ferencváros középpályásának pillanatai következtek. A 26. percben Brettschneider egy szögletet követően csúsztatott Balázs kapujába.

A második gól után sem vett vissza a Fradi, bár azt sem lehetett mondani, hogy megszakadtak a pályán a zöld-fehérek, azonban mentségükre szóljon, hogy ez is bőven elég volt a sokkal gyengébb játékerőt képviselő tököliek ellen.

Ezt bizonyította a harmincharmadik perc eseménye is, amikor Zsivoczky ügyes cselei után Lipcsei elé került a labda, a Ferencváros csapatkapitánya – igaz némi szerencsével, hiszen egy védőn megpattant a labda – megszerezte a vendégek harmadik találatát.

A szünet előtt szépíthetett volna a Tököl, hiszen Hamar István óriási helyzetben lépett ki, de túl önzetlen volt, és a visszafutó Dragóner „leleste” az átadását.

A szünet után beállt Horváth Péter, és szinte az első labdaérintésével meg is szerezte a negyedik zöld-fehér találatot, miután teljesen egyedül lépett ki a védők közül és magabiztosan értékesítette is a ziccert.

A következő bő huszonöt percben nagyon leült a játék, a hazaiak beletörődtek a súlyos vereségbe, míg a Fradi játékosai sem erőltették annyira a támadásokat, így a kapuk előtt igazi helyzet nem is alakult ki.

A hajrához közeledve ezt Bartha László törte meg, ugyanis a fiatal támadó két csel után a keresztlécet találta telibe.

A hosszabbításban még Lipcsei szerezhette volna meg közelről a Ferencváros ötödik gólját, de a hazaiak kapusa bravúrral hárított, így 0-4 lett a végeredmény.

Vízilabda OBI. férfiak:

Három negyeden át remekül tartotta magát a Szolnok a Ferencváros , sőt, még vezetett is. Végül az esélyesebb FTC kiharcolta a győzelmet a magyar férfi vízilabda-bajnokság (ING OB I.) szombati játéknapján. Somossy József együttese 9-7-re nyert. Az OSC hazai vízben szenvedett vereséget a Szentestől. Berki András együttese 10-8-ra nyert riválisa ellen.

Jégkorong OBI:

A legutóbbi hazai találkozó után (10–7-es diadal a Volán ellen), igencsak gólszegény mérkőzést láthattak a pesterzsébeti jégcsarnokba kilátogató zöld-fehér szurkolók. Ezőttal a DAB-Extra.hu volt a Fradi ellenfele, legutóbb Dunaújvárosban 9–3-ra a Fejér megyeiek nyertek, és ezúttal is ők számítottak a találkozó esélyesének.

Az összecsapás érdekessége, hogy eredetileg Dunaújvárosbasn rendezték volna, ám mivel a december 8-i találkozót élőben közvetíti a televízió, így a felek felcserélték a pályaválasztói jogot. A mérkőzés séra Miklós emlékére egy perces gyászszünettel kezdődött. Az első harmadban ziccerek sorát hagyta ki a hazai gárda, Krisztu például egyedül törhetett a kapura, ám Ferjóba lőtte a pakkot.

A sok elpuskázott helyzet a harmad végén megbosszulta magát, amikor egy eladott korongból Galanisz révén vezetést szerzett a vendég alakulat. A második játékrész elején az Acélbikák kisebb tüzijátékot rendeztek Szőke kapus ketrece előtt, ám összességében ő és az ellenfél portása Ferjo is remekül állta a sarat ebben a periódusban, amely így gól nélkül ért véget.

A záró szakasz végén előbb Szekula lőtt az üres kapuba, majd Nagy góljával szépített a Fradi, így izgalmasan teltek az utolsó másodpercek, ám végül egyenlíteni már nem sikerült a hazaiaknak. Az újvárosiak duplán örülhettek az egy gólos sikernek, hiszen nem csak fontos három bajnoki pontot szereztek, hanem egyúttal kvalifikálták magukat a Magyar Kupa négyes döntőjére is.

http://www.nemzetisport.hu

Címkék: Fadi foci hoki sport vízilabda

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu