Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Közel 3 évtized után ismét teljes show-val, Led Zeppelin néven lép színpadra a legendás hard rock zenekar három élő tagja. A Londonban sorra kerülő esemény 2007. november 26-án lesz, melyre weben keresztül kezdték meg a jegyek előjegyzését.

A hűséges zenekart többször próbálták életre kelteni különböző összegekkel, de John Bonham dobos 1980-as szerencsétlen fulladásos halálát követően megfogadták, hogy feloszlanak. Két Live Aid szereplésen (1985 és 1988.) kívül csak kiadójuk jubileumi buliján léptek fel néhány szám erejéig, de teljes Zeppelin koncertet 27 éve nem láthatott a közönség, egészen mostanáig!

A november 26-i buli tulajdonképpen egy jótékonysági koncert lesz, az Atlantic kiadó elhunyt vezetőjének nevét viselő alapítvány javára, mellyel egyetemi ösztöndíjakat kívánnak támogatni.

Az "alig" 20 ezer fős londoni O2 Arénába az alapítvány weboldalán keresztül lehet(ett) jegyeket igényelni (egy személy 2db-ot), de a hír ma reggeli hivatalos bejelentését követően gyakorlatilag azonnal megbénult a website.

Mivel sok tíz-, százezren nem lehetnek ott a koncerten, valószínűleg rögzítik majd és kiadják a nem mindennapi fellépést. Azt meg már tényleg csak remélni lehet, hogy a garantált siker kapcsán a "srácok" újból szétnéznek a nagyvilágban, néhány nagyobb koncert erejéig. Reméljük így lesz!

A dobok mögött az elhunyt zenésztárs és barát fia fog ülni, Jason Bonham. A koncerten fellép még Pete Townshend, a Who gitárosa, Bill Wyman és a Rhythm Kings, valamint a Foreigner-együttes.

Robert Plant, Jimmy Page és John Paul Jones újra együtt!

http://www.music.hu/news.php?cikk=6115

Címkék: Leed Zeppelin rock zene

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu