Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Van élet a Sírhant Művek után: a meleg David szerepével nagy sikert arató egykori színpadi színész, Michael C. Hall új tévésorozat főszerepére szerződött le.

A 35 éves, Emmy-djra jelölt színész az HBO-t otthagyva egy másik kábelcsatornán, a Showtime-on talált magának állandó elfoglaltságot. A Dexter című új, egyelőre 12 részes tévésorozat főszereplőjeként a Horatio Cane-ékhez hasonlóan Miami-i nyomozók munkáját segíti laborosként, szabadidejében viszont ő maga is öldököl. Mielőtt a morálrendőrségért kiáltanánk, nyugodjunk meg, Dexter barátunk csak a nagyon rossz emberekkel számol le.

A tévétársaság által "szimpatikus és karizmatikus" főhős történeteit elmesélő széria Jeff Lindsay Darkly Dreaming Dexter c. regényén alapul. Az első rész forgatókönyvét az Emmy-díjas James Manos Jr. (Maffiózók) írta.


A Sírhant Művek utolsó része tavaly augusztus 21-én került adásba. Leghamarabb a Keith-t alakító Mathew St. Patrick tért vissza: a Reunion c. sorozat nyomozója lett az ősszel, ám a széria már lekerült a műsorról. A többi színész tévés feladatok helyett inkább a mozikban próbált szerencsét. A Nathanielt alakító Peter Krause egy thriller főszerepében állt a kamerák elé tavaly évvégén, míg az egykori Ruth, azaz Frances Conroy gyors egymásutánban szerepelt egy kisköltségvetésű vígjátékban és egy Nicolas Cage-horrorban. A Fisher-család legifjabb tagját, Claire-t alakító Lauren Ambrose sem esett messze a Sírhantos gyökerektől, és két független filmben kapott szerepet. A Federico szerepében megismert Freddy Rodriguez kapja a legtöbb ajánlatot: 2006-ban látható lesz M. Night Shyamalan, Wolfgang Petersen és Emilio Estevez új, nagyszabású filmjeiben is.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu