Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

network.hu

Hozzávalók:

2 Libefarhát,vagy bármelyik része...
2 fej vöröshagyma
4 dl fehér bor ( házi)
2 nagy fej gomba
zöldség és sárgarépa,egész zeller....a mennyisége majd adjamagát .....
kb. fél kiló rizs
1 fehér paprika
1 fehérrépa
1 sárgarépa
zeller ( negyed)


só-bors-majoranna-bazsalikom-zöldségzöld- gyömbér-fokhagyma-babér darab-vegeta...

Elkészitése:

A libáról leszedem a hájat és kisütöm,majd feldarabolom a csontos részeket,a combokat-mellét meg kockára vágom,és félig átsütöm a őket....
(az aprólékot nem)
Ahogy készen van,kiszedem a lábasból és megpiritom a vöröshagymát a visszamaradt zsiron.
Visszarakom a liba darabokat,és felöntöm 2 dl fehér bor felével,vegetával megszorom..és hagyom főni.
Mikor lefőtte a bort ujra ráöntöm a maradék bort.....azzal is hagyom főni.
Ha lefőtte a 2. adag bort..már vizzel öntöm fel,és befüszerezem,...ahogy érzem az izén,majd belerakom a zöldségeket,és együtt fözőm.
Mikor félig megfőtt a hús,belerakom a leszeletelt gombát és a fehér paprikát.Ezzel is főzőm kicsit.
Közben a rizst lepiritom egy kis libazsiron,opálosra...mikor kész,már mehet is a szaftos libára...együtt főzöm még a rizs félig puha lesz...és elzárom a gázt,hagyom kipattogni a rizst ...és készen is vagyunk..::)))


Jó étvágyat kivánok hozzá...

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu