Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Gabriella blogja a konyhából..::))) - 2010. január

network.hu

Halászlé ahogy a 2 Gabi készíti ...::))..(anyukám és én..)


2 nagy (4 kg) nyurga ponty

vöröshagyma (rengeteg)

paradicsom

paprika

fokhagyma

és innen: ami  halhoz való füszer abból egy keverék (ez mindnekinél jó ha egyedi)...ki fűszeresebben szereti ki pedig nem..én például nem szeretem ha csípős,ezért éppen csak rakok bele erőspaprikát,zamata legyen de ne csípjen...

és a pirospaprika (sok)

ezután alaplét fözünk a fejből-farokból-aprolékokból-belsőségeiből addig még teljessen minden szét esik a lébe,utánna szürjük le és bele főzzük a hal szeleteket..::)))...nem is olyan bonyolult...::))...közben kostolgani és ha kér még füszert a hal potolni ..:))


ez után következett a Halpaprikás:

ez igazán harcsapaprikás lenne...de mikor nincs harcsa akkor jo a potyka is ..:))és ez most nálunk potyka paprikás lett..:))


Halbol amennyi szánva van..:)...marékkal mértem..:))


a hal hust összedaraboljuk 2 cm-es kockákra,és lisztbe forgatjuk,(és én picit rápiritok serpenyőbe olajon)

közben,elkészitjük a hagymás pörkölt alapot,bele a piritott hal kockákat,és mint a pörköltet megfőzük,csak kevesebb idő alatt lesz kész...én tejszínel hígom a tejfölt és bele keverem a végén a pörköltbe,összerottyan vele kész is ...::))


ezt követte a

Rántott hal:

egyszerü hekk,lesózva és kirántva...

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu