Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Az „Elfeledett Keleti Magyarság” kutatójaként igyekszem nemcsak a külföldi, de a hazai (magyarországi) híreket is nyomon követni. Az utóbbiak a legkülönfélébb magyar nyelvű honlapokon jelennek meg, tűnnek fel, lévén, hogy a keletkutatásnak manapság Magyarországon nincs igazán (megbízható) minden szempontból elfogadható fóruma. Gyakran alkönyvtárak, könyvtáraiban barangolva találhatunk a témához kapcsolódó különféle információkat. Egy ilyen érdekes (figyelemre méltó) honlap például az „Ősmagyar nyelvek” című is, amelynek oldalait olvasgatva akadtam az alábbi bejegyzésre. (Ezt a helyesírási hibákat javítva, tartalmi változtatások nélkül, közlöm itt több részletben.) - írtam  ma egy sorozat bevezetőjeként.

 

Ennek a sorozatnak az az érdekessége, hogy nemcsak egy figyelemre méltó tanulmányt közlök 6 részletben (ha sikerül urrá lennem a technikai és más egyéb nehézségekenlévén, h a program nem mindig azt csinálja, amit én szeretnék, pl. időnként eltűnnek kész oldalak, nem oda tölti be a képeket, ahova szánom stb. Arról már nem is szólva, hogy időnként megjelenik itt egy négyéves rosszcsont)

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu