Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Kívánságteljesítő MEDITÁCIÓ

Újfajta meditációs gyakorlatot mutatunk be, amelyet eddig még sehol nem láthattál, és amelynek segítségével nemcsak ellazulhatsz, hanem gyorsabban valóra is válthatod az álmaidat.

A meditáció ősi művészet, az évezredekre visszanyúló keleti, indiai hagyomány szerves részét képezi. A meditáció ma ismét reneszánszát éli, talán azért, mert felgyorsult világunkban szükségünk van egy kis lazításra, a hétköznapi problémáktól való elemelkedésre. Meditáció közben ráadásul megszabadulhatsz attól az álarctól is, amelyet a hétköznapokban, különböző szituációkban viselsz, illetve amelyeket a környezetednek kénytelen vagy mutatni.

A KÍVÁNSÁG TELJESÜLÉSE

A legújabb, kívánságteljesítő meditáció lényege, hogy a lazítógyakorlat közben annyira kifinomul a tudatosságod, hogy minden gondolatod összhangban lesz az univerzummal. Azok a kívánságok, amelyeket meditációs versek formájában mormolsz el, szinte szentté válnak. Amikor mondod őket, figyeld meg, úgy rezegnek benned a szavak, mint a dallamok. Hihetetlenül hangzik, de ha követed az útmutatásunkat, és a jó verset mondod el, képes leszel elérni azt, amit szeretnél. De ne feledd, csak azok az óhajok teljesülhetnek, amelyek az érdekeidet szolgálják, és amelyek benne vannak életed tervében.

Hogyan meditálj? Megosztjuk veled a receptet!

Válassz egy napszakot úgy, hogy mindennap ugyanebben az időben rendszeresen félre tudj vonulni. Kiváló időpont például a reggel próbálj meg fél órával korábban felkelni!
Kiváló még az esti, lefekvés előtti időpont is, de ilyenkor szükség van arra, hogy lecsendesítsd a lelked, mielőtt meditálni kezdesz.
Válassz a lakásban egy csendes helyet, egy olyan kis sarkot, ahol jól érzed magad!
Tegyél a CD-lejátszódba meditációs zenét, és gyújts meg egy fehér gyertyát!
Viselj laza, kényelmes öltözéket, még akkor is húzz a lábadra vékony pamutzoknit, ha meleg van.
Egyenes gerinccel ülj a talajra, egy párnára. A kezeid pihenjenek melletted, a tenyered legyen nyitott, nézzen az ég felé!
• Egy-két percig nézz a gyertya lángjába, majd hunyd le a szemed, lazítsd el az izmaidat, hagyd a gondolataidat elvonulni, és lélegezz tudatosan.
Amikor a mentális képernyőd üres lesz, és szinte érzed, hogy lelked összekapcsolódik az univerzummal, kezdj bele abba a meditációs versbe, amely a kívánságod teljesítésében segíthet.
Ügyelj arra, hogy halkan mondd el a verset. Ismételheted háromszor, vagy akár többször is.
• A vers befejezése után várj még néhány percet, amíg a tudatod visszatér a hétköznapi gondolatokhoz.
• Ha végeztél, mozgasd meg a vállad, nyújtózz egy kicsit. Ezt követően lassan nyisd ki a szemed, és néhány pillanat múlva lélekben, szellemben is visszatérsz a hétköznapokba.

Bilder hochladen

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu