Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

NÉZZ BELÜLRE!
SPITZER SOMA, azaz Soma Mamagésa azokat a lelki rendellenességeket foglalta össze nekünk, amelyek megkeserítik mindennapjainkat akár a tieidet is. Ha ezeket felismered és helyesen kezeled, örömtelibb lesz az életed.
Nem vagyok elég jó.
Beléd rögzült az a téves elképzelés, hogy nem vagy elég jó? Ha ezt elhiszed, belekerülsz egy végtelen spirálba, ugyanis soha nem lehetsz elég jó. Ha például elhíztál, és szeretnél lefogyni, minden egyes változáshoz fontos lelki segítség, hogy elfogadd azt az állapotot, amelyben éppen vagy. Most ez van, okok tömkelege vezetett oda, hogy elhíztál, de ebben a helyzetben is szeretned kell magad. Enélkül a fogyókúrád szinte biztosan kudarcba fullad, ami nagy eséllyel csak jobban elkedvetlenít.

TUDD A STÍLUST!
LAKATOS MÁRK stylisttal azokat a téveszméket vettük górcső alá, amelyek miatt nem tudsz alkatodnak megfelelően öltözködni, és ezért a legjobb cuccban sem érzed jól magad.
Tudom, milyen vagyok…
Azt hiszed, igaz, amit a tükörben látsz? Ez nem feltétlenül van így, sokan ugyanis hibás testtudattal élnek, azaz nincsenek tisztában azzal, hogyan is néznek ki, milyen karakterek, és ebből következően mi áll jól nekik. Ez meghatározza azt is, adott esetben mit gondolnak saját magukról. Az általunk castingolt hölgyek például beszámoltak arról, mit utálnak a külsejükön, mi miatt nem tekintik magukat nőiesnek, szexinek, sokszor még nőnek sem. Ez megdöbbentő volt, mert azt láttuk, hogy átlagos hölgyek ülnek előttünk, akikről nem gondolnám, hogy egy tizes skálán két pontot kellene adniuk magukra.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu