Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

network.hu


A mai rohanó életünkben ritka kincsként kell őriznünk és féltenünk azt, ami számunkra fontos és magunkénak tudhatjuk, itt nem a birtoklásra gondolok.
Megőrizni és védeni a szerelmet, a kedvest, a társat, önmagunkat a múló időtől, és sorolhatnám, sok mindentől...

Dés József csodás szerzeménye is erre figyelmeztet, s örök érvényű a mondanivalója.
Vigyázz rá, és őrizd a lángot, addig míg lehet. Minden napját az életnek úgy kell megélni, mintha ez az utolsó lenne, mert lehet, hogy holnap már késő.
Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy elégszer mondjuk, s adjunk hangot annak, mennyire fontos a másik számunkra, mert a megerősítés nagyon fontos, egy újabb kapocs ami erősíti két ember összetartozását. Valljuk be, mily jó kimondani, és hallani...
Egy kapcsolat olyan, mint egy szép és törékeny díszes csupor. Üres marad mindaddig, amíg nem teszel bele többet, mint amennyit elveszel. Tehát munkálkodni kell, hogy a csupor megteljen finom édes mézzel amely édesíti napjainkat, éveinket.

Olykor fel kell tenni azt a kérdést önmagunknak, hogy kellő figyelmet fordítunk-e társunkra, s ha a csuporba egyformán teszünk, akkor megvan az egyensúly. Ezt az egyensúlyt megtalálni, hogy ne legyen terhes a másiknak, nem megfojtani a szeretetünkkel,vagy a másik pólus az érdektelenség, talán ez a legnehezebb.
Az életünket a libikókához hasonlíthatnám. Egyszer fenn egyszer lenn, de az a lényeg, hogy az egyensúlyban álljon a legtovább.
Jó egyensúlyozást, és boldogságot mindenkinek.

A féltés nemcsak nékünk embereknek tulajdonsága. Gondoljatok csak arra, hogy a földünk parányi kis élőlényei is mily küzdelmet folytatnak azért, hogy megvédjék társaikat, és azt amik az övék.
Teljesen természetes, habár őket nem érzelmi indíttatás vezéreli, de ők is tudnak félteni és vigyázni.

Tehát e bevezető sorok után, most hallgassátok dalban a Vigyázz rám...c dalunkat duettben.
Újra leírom, nem vagyunk előadó művészek, csak dalolni szerető emberek, kiknek a belső énje is azonosulni tudott a dal mondanivalójával.

 

 


 

Címkék: helena dalol vigyázz rám..

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu