Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

http://receptneked.hu/edes-sutemenyek/sajttekercs-4/

 

Sajttekercs recept

Sajttekercs

Beküldve: 2014.12.19.
Kategória: Sütemény receptek
Küldte: Koncz Andrea
Látták: 10351
Ennyien nyomtatták ki: 0
Melyik évszakban? 
Fogás: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 3.98 csillag 24értékelés alapján
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
  • Hozzávalók:

    • 30 dkg edami sajt(Azért edami, mert azt olvastam hogy ezt könnyebb nyújtani, mint a trappistát)
    • 10 dkg vaj
    • 30 dkg sonka
    • 1 doboz sajtkrém, vagy 1 tömlős sajt
    • 5 kemény tojás
    • petrezselyem
    • 1 kisebb lila hagyma
    • mustár
    • fehér bors

    Elkészítése:

    A sajtot folpackba csomagolom, majd sütőzacskóba teszem és forrásba lévő vízben 25-30 percig főzöm.

    A tojásokat megfőzöm kettéválasztom. A sárgájához hozzákeverem a vajat, az apróra vágott lila hagymát, a mustárt, a sót és a borsot. A fehérjét apróra vágom és a sajtkrémbe forgatom az apróra vágott petrezselyemmel.

    Amikor a sajt teljesen megolvadt deszkára borítom és kinyújtom. A deszkát előtte meg lehet kenni olajjal, hogy könnyebben feljöjjön majd a sajt.

    Rákenem a tojásfehérjés sajtos krémet, majd egymásmellé fektetem a sonkát végül rákenem a tojássárgát is. Szorosan feltekerem és folpackba csomagolva a hűtőbe pihentetem minimum 4-5 órát.


    Címkék:

    Kommentáld!

    Ez egy válasz üzenetére.

    mégsem

    Hozzászólások

    Impresszum
    Network.hu Kft.

    E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu