Kis türelmet...
http://receptneked.hu/edes-sutemenyek/sajttekercs-4/
Sajttekercs recept
Hozzávalók:
Elkészítése:
A sajtot folpackba csomagolom, majd sütőzacskóba teszem és forrásba lévő vízben 25-30 percig főzöm.
A tojásokat megfőzöm kettéválasztom. A sárgájához hozzákeverem a vajat, az apróra vágott lila hagymát, a mustárt, a sót és a borsot. A fehérjét apróra vágom és a sajtkrémbe forgatom az apróra vágott petrezselyemmel.
Amikor a sajt teljesen megolvadt deszkára borítom és kinyújtom. A deszkát előtte meg lehet kenni olajjal, hogy könnyebben feljöjjön majd a sajt.
Rákenem a tojásfehérjés sajtos krémet, majd egymásmellé fektetem a sonkát végül rákenem a tojássárgát is. Szorosan feltekerem és folpackba csomagolva a hűtőbe pihentetem minimum 4-5 órát.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!