Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Orsolya blogja - 2013. július

A bikiniszezon kezdetén, a nyári melegben rettentő jól tud esni egy könnyű saláta, amit pillanatok alatt elkészíthetünk a vacsora mellé. A saláta titka a friss zöldség és a jól eltalált öntet, amit a legjobb, ha magunk készítünk el tartósítószermentesen. Elég egyszer nekiállni, és kikeverni a megfelelő arányokat, mivel hetekig eláll, utána csak elő kell kapni, és meglocsolni vele a zsenge leveleket. 



Csináld magad: gazdag salátaöntet




A The Kitchn nevű főzéssel és konyhatervezéssel foglalkozó netes magazin szerzője hosszas kísérletezés után találta meg ennek a gazdag, olaszos salátaöntetnek a receptjét, amit még csirkehús pácolásához vagy grillezett zöldségek ízesítéséhez is használhatunk.




Csináld magad: gazdag salátaöntet




Hozzávalók:

• 2,5 deci olívaolaj

• 0,6 deci fehérborecet

• 2 evőkanál vörösborecet

• 1 gerezd fokhagyma

• 2 evőkanál finomra vágott hagyma

• 2 evőkanál finomra vágott kaliforniai paprika

• 2 teáskanál dijoni mustár

• 1 teáskanál méz

• 1 teáskanál só

• negyed teáskanál szárított oregáno

• negyed teáskanál szárított majoránna

• 1 csipet őrölt csili

• frissen őrölt fekete bors

Csináld magad: gazdag salátaöntet





Öntsük egybe a hozzávalókat egy jól záródó befőttesüvegben, és rázzuk fel jó alaposan, vagy egy tálban is kikeverhetjük habverővel, amíg szépen össze nem áll.

Címkék:

Tovább 

Recept és képforrás: http://orsicsibe.blogspot.hu/2013/07/feher-csokolades-sajttorta.html Csibe oldaláról

 

 

 

Fehér csokoládés sajttorta

Ízlés szerint bármilyen gyümölccsel elkészíthető ez a sajttorta, ami a nagy melegben kimondottan jól jön, az elkészítéséhez nem kell beizzítani a sütőt :)


Kifőztük magazin július


Hozzávalók:
20 dkg darált keksz
10 dkg vaj
20 dkg fehér csokoládés
25 dkg mascarpone
25 dkg krémes túró
20 dkg málna
1 evőkanál porcukor

Egy 20 cm-es tortaformát vékonyan kiolajozunk.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu