Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Orsolya blogja - 2012. szeptember

Utolsó hozzászólás

Vig Orsolya üzente 11 éve

http://www.youtube.com/watch?v=XwK4hxUd07s&feature=related

Horgo-blogstop-ról:

 

 

Így néz ki készen a körbe horgolt, fejre simuló sapika:


Az elkészítéséhez pedig itt a leírás:

Hat láncszemet horgolok, majd összehorgolom. A kis körbe 6 egy ráhajtásos pálcát készítek(1.sor), majd azt duplázom (14-(2.sor)), megint dupla(28(3.sor)) következő sor egyik pálcába csak egy pálca a másikba már dupla ( 42(4.sor)) következő sor, minden pálcába egy pálca. Következő sor mint a 4.sor (63). 7.sor minden pálcába egy pálca. Persze egy ráhajtásos mind.

Címkék:

Tovább 

Címkék:

Rumini, a hajósinas

  


A horgolótűvel szobrászkodni is lehet. Fiaim kedvenc mesehőse, a Rumini figura a japán amigurumi technikával készült, ami kb. horgolt vagy kötött, kitömött babát jelent. Bármilyen formát ki lehet vele alakítani, és mégis végtelenül egyszerű. Csak a rövidpálcát kell hozzá ismerni, az egész abból áll, kivéve a kiegészítőket.
Öltöztethető, kapott kék-fehér csíkos pulcsit, homokszín bermudát, távcsövet a kezébe (pánttal húzható a kezére, hogy levehető legyen), végül még a kincseket rejtő hátizsákja is előkerült.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu