Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

.

Csirkemáj rizottó

Hozzávalók:
1 bögre rizs(3dl)
1/2 kg csirkemáj
15-20 dg gomba
20 dkg zöldborsó
1 szál sárgarépa felaprítva
olaj
vaj
vöröshagyma
petrezselyemzöld

őrölt bors
reszelt sajt

A megmosott rizst kevés olajon megpirítottam,egy kis borsot,
levesízesítőt szórtam rá,majd 2 bögre forró vízzel felengedtem,
kevergettem.
Fedőt tettem rá,majd előmelegített forró sütőben hagytam ,míg a 
rizs teljesen megduzzadt.(a sütőt kikapcsoltam)
Vajon a borsót, felaprított gombát,sárgarépát, petrezselyemzöldet 
megpároltam.
Kevés olajon, az apróra vágott v.hagymát megdinszteltem, a feldarabolt 
májat rátettem, borsoztam, puhára sütöttem, a végén megsóztam.
Mindezeket összekevertem.
Tányérra szedtem,reszelt sajttal megszórtam és mikróban a sajtot 
ráolvasztottam.

A receptért köszönet Vassné Editnek.

 


Csirkemell gombával és sárgarépával

20 dkg szeleltelt gomba 
20 dkg kockáravágott csirkemell
1 db apróra vágott hagyma
1 db zsülienre vágott sárgarépa
1 dl tejföl vagy tejszín
1 dl majonéz
1 dl olaj
só, bors, reszelt sajt.

Az olajon a hagymát, a sárgarépát megpároljuk. Hozzáadjuk a 
csirkemellet pár percig együtt pirítjuk, majd hozzáadjuka gombát 
is. Így együtt még 10 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a tejfölt és a 
majonézt, sózzuk, borsozzuk adhatunk hozzá kevés vizet és készre 
pároljuk. 
Spagettivel és reszeltsajttal megszórva tálaljuk.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu