Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

BAKONYI CSIRKEMELL ~



  Az egyik kedvenc ételünk - a sok közül - egyszerű alap hozzávalókból, ízletes gombás ragut varázsolhatunk akár ebédre, akár vacsorára. Galuskával a legfinomabb.

Print Friendly and PDF 
»HOZZÁVALÓK« 
- egy nagyobb csirkemell 
- fél kg barna vagy fehér csiperke
- 1 fej vöröshagyma
- olaj, pirospaprika, só, bors
- 2 dl tejföl + 1 ek liszt
- paprika , paradicsom
- ételízesítőpor

- A hagymát felkockázzuk  és kevés olajon megfonnyasztjuk, megszórjuk pirospaprikával és hozzáadjuk a  feldarabolt paprikát, paradicsomot.
- Az így kapott pörköltalaphoz adjuk a felkockázott csirkemellet.
- Ízesítjük és félpuhára pároljuk, ekkor hozzáadjuk a vékonyra szeletelt gombát is.
- A tejfölt csomómentesre keverjük a liszttel és a mikor már megpuhult a hús is, a gomba is, besűrítjük vele a pörköltet.
- Petrezselymes galuskával tálaljuk.





http://juditkakonyhaja.blogspot.hu/2014/09/bakonyi-csirkemell.html?showComment=1420032531771#c4977690930863879288

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu