Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

zserbó

Hozzávalók a tésztához: 45 dkg liszt, 20 dkg zsír, 1 evőkanál porcukor, 1/2 cs. sütőpor, 1/2 cs. élesztő, 1 egész tojás, 2 tojássárgája,tejföl 2-3 kanálnyi.
Töltelék: kb: 30-40 dkg dió, ízlés szerint cukor, citromhéj, baracklekvár
A tésztához felfuttatjuk az élesztőt cukros vízben vagy tejben( 1/2 dl).
Mindent egy tálba teszünk és könnyen nyújtható tésztát készítünk.A diót,cukrot és a reszelt citromhéját összekeverjük szárazon.
A tésztát négy részre osztjuk. Kinyújtjuk a tepsi méretére az elsőt,megkenjük lekvárral,megszórjuk a dióval,jön a következő tészta majd dió amíg el nem fogy mind a tészta.Ezután megszúrkáljuk és kelesztjük fél órát,majd 200 fokon megsütjük.Ha kihűlt csokimázzal be lehet vonni.
Ez az adag egy nagy gáztepsi méretre felel meg.

Címkék:  

Kategória: Saját

Látta 2970 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

Cserei József üzente 10 éve

Áldott,békés és szeretetben gazdag új esztendőt kíván,a Cserei család ...

Bardocz Magdika üzente 10 éve

Elkérhetném ennek a tortának a receptjét? Csodálatosan finomnak néz ki! Köszönöm!

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ritám, köszönöm, hogy elfogadtad meghívásomat. Várjuk gyönyörű horgolásaid fotóit. Puszillak,Anika

Cserei József üzente 11 éve

ÁLDOTT ÉS KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPET KÍVÁN,A CSEREI CSALÁD ...

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves Rita! Boldog Húsvéti Ünnepeket kívánok Neked és Szeretteidnek: Erzsike.

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu