Kis türelmet...
MANDULAMAG
Hozzávalók:
Tészta:
30 dkg liszt
22 dkg porcukor
25 dkg Rama
25 dkg darált dió
1 ek kakaópor
1/2 citromhéj
2 ek rum
1/2 cs sütőpor
Krém:
3 tojás
25 dkg porcukor
20 dkg Rama
1 mandula aroma
A tésztához valókat összegyúrjuk és kikent barackmag formában előmelegített 180-200 fokos sütőben megsütjük.
Krém: 3 tojást és a 25 dkg porcukrot sűrűre főzzük, ha kihűlt összekeverjük a 20 dkg puha margarinnal, majd 1 egész mandula aromával ízesítjük. Két-két magocskát a töltelékkel összeragasztunk.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 13 éve
Látta 1992 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!