Kis türelmet...
GYÜMÖLCSKOSÁR
Hozzávalók a tésztához:
35 dkg liszt, 20 dkg margarin, 10 dkg porcukor, 1 cs. vaníliás cukor, 1 cs. sütőpor, 4 tojássárgája, 4 evőkanál tej.
Összedolgozzuk az anyagokat, majd kikent formákba nyomkodjuk a tésztát és 200 fokon megsütjük. Melegen kiszedjük a formákból.
Krém:
Egy csomag vaníliás pudingot a szokásos módon megfőzünk. Felverünk fél liter tejszínt habnak
Fél csomag zselatint feloldunk fél deci vízben, majd felmelegítjük( óvatosan, nem szabad forrnia!!! )
A kihűlt pudinghoz hozzákeverjük a tejszínhabot majd a zselatint.
Ezzel a krémmel töltjük a kosárkákat, megpakoljuk gyümölccsel és bevonjuk gyümölcszselével.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 13 éve
Látta 1315 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!