Kis türelmet...
Zöldséges palacsinta sajtmártással
Hozzávalók:
tetszőleges mennyiségű sós palacsinta
50 dkg zöldség
1 kis fej vöröshagyma
2.3 gerezd fokhagyma
só, bors, 3 evőkanál liszt
5 dl paradicsomlé ( nálam egy nagyobb konzerv sűrített paradicsom felhígítva )
cukor ízlés szerint
A hagymát, fokhagymát olajon megfuttatjuk, beletesszük a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk. Pár percig pároljuk, ne legyenek túl puhák, inkább roppanósak. Megszórjuk a liszttel, elkeverjük és felöntjük a paradicsommal. Ízlés szerint cukrozzuk.
Betöltjük a palacsintákat.
Sajtmártás:
10 dkg margarin
10 dkg liszt
5 dl forró tej
só, bors
15 dkg krémsajt
A margarint felolvasztjuk, megpirítjuk benne a lisztet és felöntjük a forró tejjel. Simára keverjük, fűszerezzük. Végül belekeverjük a krémsajtot.
A betöltött palacsintákat leöntjük a sajtmártással és tálaljuk.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 11 éve
Látta 231 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!