A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd a vaníliás cukorral, a liszttel elkeverve, a tejben sűrűre főzzük. A krémet kihűtjük.
A margarint a kiskanálnyi cukorral jól kikeverjük, és elegyítjük a tojásos masszával.
A krémből 5 kanálnyit a bevonathoz félreteszünk, a maradékba beledolgozzuk a kakaóport.
A banánkarikákat citromlével meglocsoljuk, hogy ne barnuljanak meg.
A tortát 3 lapra szeljük, az alsóra kenjük a kakaós krém felét, banánkarikákat nyomkodunk bele sűrűn, rátesszük a másik lapot, amit szintén így töltünk meg.
A harmadik lapot is ráillesztjük, a félretett krémmel bevonjuk a tortát.
Hűtőbe tesszük pár órára, majd az egész tortát leöntjük csokoládémázzal, az oldalára is jusson belőle.
Érdemes kipróbálni mert nagyon finom.Én itt a díszítésre nem nagyon adtam mert az ízre koncentráltam:)
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
Kommentáld!