Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Úgy döntöttem, alakítok a testemen egy picit. Nem sokat, csak sokat ülök a melóm miatt, és nincs kedvem úgy járni hogy 20 kg felesleggel kelljen élnem később, mindenféle betegségekkel küzködve...ahelyett, hogy vigyáztam volna magamra... jah és  lapos hasat szeretnék.:)  Még alakíthatok könnyebben.

 

Szóval,  ha valaki ezt olvassa és kedvet érez ehhez velem tarthat:) és mondja el hogy ő hogyna halad. Nem  fogyózom, hangsúlyozom csak torna ugynaúgy eszem mint eddig :) Fogyókúra nem érdekel:)

 

Elkezdtem a kocogást, azaz néha kimegyek a pályára .. először mikor kimenetem egy fél kört bírtam futni, nem nagy teljesítmény... de én nagyon kitartó  vagyok..:) de ésszel akarom csinálni ... és nem pedig kifulladni...épp ami jól esik számomra...:)

Most úgy 3 -4 kör amit bírok kb. három hete kezdtem el. Szóval lassan haladok:) Ugyanakkor 10 éve nem sportoltam így ez nekem  nagy lépés:)

Érzem, hogy KELL a mozgás és mikor  kocogok érzem h ÉLEK, szinte kezd bennem felszabadulni a bennem lakozó egészséges lény, amit  a sok egészségtelen kaja, mozgástalan életmód elnyomott... eddig:) ja meg a kávé :D

 de abból elég sokat iszom, lassan kéne ezen is változtatni magamárt:)

 

Lássuk miből élünk még mozgásterápia terén:)

http://www.life.hu/fogyokura/20110613-5-kg-egy-honap-alatt-katus-attilaval-masodik.htm

A Katus Ati egész jó kis hasizom erősítő feladatokat nyújt anélkül, hogy bele kéne halni.. szóval ez is nekem való:)

 

Címkék: egészség lassan de biztosan mozgás test

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu