Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Varázslatos KALAP

Sok hatás ér minket az életünk folyamán, ami akarva-akaratlan hatással van életünkre, életvitelünkre, gondolkozásmódunkra, persze csak ha hagyjuk.
A minap rá kellett jönnöm, hogy bár  a bizalom a részemről minden ember felé adott, mégis megesik, hogy valaki úgy reagál ezen tálcán kínált -nem feltétlen minden ember által biztosított lehetőségre- hogy nem őszintén viselkedik. Mondhatnám, szégyen. De nem alkotok ítéletet. Ki vagyok én, hogy ítéletet lakossak bárkiről is? Na erről van szó... Szóval ne ítélkezzek, hogy ne ítéltessek. Nem szlogen ez, hanem tényleg mély gondolat arról, hogy mindenki csak egy ember. Emberi tulajsonságokkal, akár hibákkal. Ami pedig bennnünk fény/szikra az Isteni eredetű.
Visszatérve arra, hogy őszintétlenség...hiszen senkinek nem esik jól ha belehazudnak az arcába többször is :)..ez is csak egy emberi vonás, jó ha elfogadjuk  valamint  beletesszük azon KALAPBA amiben már benne van egy s más, mint a harag,irigység,féltékenység,szeretet, jótevőség, segítőkészség...
Ha valaki nem ŐSZINTE, nem  a valóságot állítja önmagáról, vagy egy adott helyzetről, vagy egy a másik emberrel való kapcsolatáról mire vezethető vissza? Arra, hogy nincs erő megmondani az igazságot.
Nincs belső ereje akkor, amikor ez történik. Abban a momentumban.
Én minél többször nincs ereje ehhez, annál inkább ez a magatartásforma rögzül nála. Ám ha egyszer kitör és azt mondja, "hejj ne haragudj haver, de hazudtam neked, mert,.." és itt jönnek az okok."Ne haragudj emiatt"
Mekkorát fordulna a világ, ha mindenki őszinte lenne/maradna vagy akár tudna bocsánatot kérni.
Nokéremszépen ennyit szándékoztam, az őszint(étl)e(n)ségről írni jelenleg.

Címkék: emberi jellemvonások őszinteség

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu