Kis türelmet...
ozzávalók:
8 tojás
4 evőkanál cukor
4 evőkanál darált mogyoró
A krémhez:
25 dkg nugátos mogyorókrém
4 dl tejszín
5-10 dkg durvára vágott mogyoró
Elkészítés:
A 8 tojásból és a darált mogyoróból a megszokottak szerint, tortaformában, piskótát sütünk. Mikor kihűlt, 3 lapba vágjuk fel.
Közben felverjük a tejszínt és a mogyorókrémet beleforgatjuk. A piskótát betöltjük a krémmel úgy, hogy közben megszórjuk a lapokat a mogyoróval illetve úgy, hogy a külsejére is maradjon krém és mogyoró.DE lehet tetszés szerint sima tejszinhabbal is körbe kenni....
A tetejét tetszés és fantázia szerint díszíthetjük (csokigolyó, bonbon, csokiforgács ,csoki gyöngyök, virágok stb.).
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 12 éve
Látta 30 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!