Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Ez a betegség egy újabb példa arra, hogy a megelőzés sokkal jobb és költséghatékonyabb, mint a gyógyítás. Összefoglalva, a megfelelő és rendszeres kapcsolattartás ls alapos megfigyelés révén, mely a madár "belsejére" és külsejére is értendő, megelőzhetjük a legyengítő helyzeteket, vagy legalábbis korai stádiumban felismerhetjük őket, így minimalizálva a kezelési protokollokat, és lehetővé téve, hogy madarunk hosszabb, egészségesebb és fájdalommentes életet élhessen.


network.hu

 
Fordulj bizalommal a papagájokkal foglalkozó állatorvosokhoz, madárpszihológusokhoz, ha a részletekről szeretnél tájékozódni a madártartás vagy akár a vásárlás előtti konzultációkkal kapcsolatban. A jó szakember a megbeszélések során legalább fél órát szán arra, hogy segítse az ügyfeleket a megfelelő madárfaj és az adott otthon "összepárosításában".

network.hu Mert nem minden környezethez passzol az összes faj! Emellett pedig nem kis feladat megfelelően felkészülni az új társ érkezésére. Most már mi is képesek vagyunk SMS vagy e-mail emlékeztetőket kínálni az érdeklődők számára, hogy segítsük mindennapjaikat, és hogy egyszerűen nyomon követhessék, mikor esedékes a következő ellenőrzés. Ezt a szolgáltatást a legtöbb helyen már bevezették, ezért ismét bátorítunk mindenkit, hogy forduljanak hozzánk, hogy regisztrálhassanak erre a szolgáltatásra.

network.hu

Címkék: betegség madár papaáj toll viselkedés

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu