Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Üdvözlöm a honlapomon!

Minden vadász álma egyszer Afrikában kipróbálni tudását, olyan egzotikus állatok trófeáit megszerezni, amelyet hazájában legfeljebb állatkertben vagy a szomszéd vadász falán láthat. Ez az álom ma már nem elérhetetlen. Irodánk a Dél-afrikai Köztársaság három tartományának több területén szervez vadászatokat, illetve igény szerint a szomszédos államokban (Namíbiában, Botswanában) is.

Kovács Zoltán vagyok, már több mint 6 éve szervezek vadászatokat kizárólag magyar vendégek részére. Mivel Dél-Afrikában is élek, ezért a leggyorsabban és vendégeim igényeinek legmegfelelőbben tudom kialakítani a programot. Ennek érdekében folyamatosan keresem az új lehetőségeket és frissítem ajánlataimat. Érdemes ezért gyakran betekinteni az újdonságaink oldalra.

 

Egy kis kedvcsináló a Dél-Afrikai Köztársasághoz

A görögök közt közhelynek számít, hogy "Afrika mindig tud valami újat nyújtani" ­ mondta Plinius már az időszámításunk utáni első században. A mondás ma is igaz, és akkor is igaz, ha a földrészt leszűkítjük egyetlen országra, Dél-Afrikára.

 

Ez az ország a múlt emlékeinek varázslatos tárháza: itt, a szavannákon élt a mai ember őse abban a növény- és állatvilágban, ami napjainkig alig változott; itt, a Fokföldön kötöttek ki a XV. század második felében az európai felfedezők, akik az Indiába vezető utat keresték; itt, a Tábla-hegy lábánál alapították meg a hollandok azt a települést, amely élelemmel és friss vízzel látta el hajóikat, s amelyből a mai Fokváros felvirágzott; itt, ezen a földön vívták a fehér telepesek élet-halál harcukat a fekete őslakossággal, majd a britekkel a búr háborúkban; itt, ennek a földnek a mélyén bukkantak rá a mesés gazdagságot rejtő gyémánt és arany lelőhelyekre.

S mi minden szépséget talál e földön az, akit nem a történelem emlékei, hanem a természet csodái vonzanak! A Tábla-hegy s az asztallap simaságú tetejéről nyíló pazar kilátás; a Jóreménység fokát ostromló vad hullámok; az Agulhas fok vízválasztója, ahol az Atlanti és a Csendes óceán habjai összeölelkeznek; az ország belsejének kopárságukban is szépséges hegyei; a Fokföld szelíd, szőlőskertekkel borított lankái; a fynbos, a növényvilágban a dinoszauruszoknak megfelelő korú virágok szőnyegeit a lábunk elé terítő mezők; a Kruger Park gyors antilopjai és lusta vízilovai, vérengző oroszlánjai és szelíd zsiráfjai mind-mind szívet gyönyörködtető, sokszor lélegzetelállító látvánnyal örvendeztetik meg hódolóikat.

 

ÚjdonságainkÁrak

Vendégeim színvonalasabb kiszolgálása érdekében folyamatosan keresem az újabb vadászati lehetőségeket, újabb vadászterületeket. Tekintse meg újdonságainkat, speciális ajánlatainkat.

Érdemes gyakran betekinteni mert gyakran frissülnek ajánlataim.

 

 

Jelenleg közel 24 faj közül lehet választani, melynek vadászatára szinte bármikor van lehetőség. Természetesen speciális kívánságok teljesítését is vállaljuk. Erről érdeklődjön személyesen vagy e-mail-en.

FényképgyűjteményÁltalános információk

 

Tekintsen meg néhány képet sikeres vadászatainkról kedvcsinálónak.

 Hasznos tanácsok és információk, amelyek nélkül a vadászat elképzelhetetlen: utazás, vízum, fegyver engedélyek stb.

 

Speciális ajánlatok

 

Különleges ajánlataim a különlegességet kereső vendégeimnek.


Forrás: http://www.afrikaivadaszat.tvn.hu

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu