Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Beáta blogja

2007-02-27 Nagymányok Elkészítette első pályázatát a 2006 októberében megválasztott cigány kisebbségi önkormányzat. A pályamunkát a Magyarországi Cigányokért Közalapítványhoz adják be. Programjukkal lakások felújításához szeretnének támogatáshoz jutni. Mint Orsós Ferenc elnök mondta, a pályázat azért is kedvező számukra, mert nem ír elő önrészt. (pá)

Címkék:

2007-01-25 Nagymányok Megújult a település honlapja. Az internetes portál sok hasznos tudnivalót jelenít meg a faluról. A település története mellet megtalálhatók a munkaügyi központ állásajánlatai, turisztikai információk, önkormányzati és intézményi hírek. A menüpontok között megtalálható a Fórum is, amelyen bárki közzé teheti gondolatait. (pá)

Címkék:

2007-01-15 Nagymányok Január 13-án nagy sikerrel szerepelt a Nagymányoki Ifjúsági Fúvószenekar Budapesten, a Kongresszusi Központban. Az együttes a magyarországi német kisebbségi önkormányzatok napjának gálaműsorán lépett fel. A programra évről évre fesztiváldíjas, vagy arany minősítésű együttesek, szólisták kapnak meghívást. A nagymányoki zenekar mindkét kategóriát magáénak tudhatja. (pá)

Címkék:

2007-01-09 Nagymányok. Az év első szombatján koncerttel köszöntötte a falu lakosságát a Nagymányoki Fúvószenekar. Közel ötszázan hallgatták meg az ötventagú együttest. A zenekar Bayer Attila vezényletével a hagyományos zene mellett könnyűzenei darabokat is bemutatott. Néhány számot a bautzeni fúvósok karnagya, Matthias Hauschild dirigált. (pá)

Címkék:

2006-11-03 Nagymányok Negyedik alkalommal végzett az első helyen a Mázai Fúvószenekar a nagymányoki sportcsarnokban, a IV. Országos Fúvóstalálkozón. A nemzetiségi zenészeknek meghirdetett országos verseny döntőjében összesen 9 zenekar vett részt. (vb)

Címkék:

2006-09-26 Nagymányok A Multivitál Kft. nagymányoki üzemének volt dolgozói közel egy éve várnak a felszámolási eljárás elindítására, hogy jogos járandóságukhoz hozzájussanak. Kérdéseikre eddig nem kaptak megnyugtató hivatalos választ, ezért megbeszélést tartanak a nagymányoki művelődési házban szeptember 26-án, 9 órakor, amelyre várnak minden érdekeltet. (pá)

Címkék:

2006-09-26 Nagymányok Az óvoda felújítására közbeszerzési pályázatot írt ki az önkormányzat. A felhívásra három pályázat érkezett. A képviselő-testület a helyi Terc-Co Építőipari Kft. ajánlatát fogadta el. A nyertes pályázó vezetője és Balogh András polgármester aláírták a megállapodást. (pá)

Címkék:

2006-09-04 Egyházaskozáron zenéltek a nagymányoki gyerekek Nagymányok Több mint húsz nagymányoki gyerek, a fúvószenekar tagjai léptek fel Egyházaskozáron – tudtuk meg Genszler Gábortól, a pénzügyi bizottság tagjától. A nagymányokiak nemcsak helyi, de horvátországi zenészekkel is együtt muzsikálhattak. (bk)

Címkék:

2006-08-28 Nagymányok Többezres közönség előtt lépett fel és tartott táncházat a nagymányoki és a hőgyészi német táncegyüttes. A két csoport a dél-dunántúli régiót képviselte a Híd Ünnepen. Mint Balogh Zoltántól, a csoport vezetőjétől megtudtuk, a nagymányoki csoport most egy újabb szereplésre készül. Komlóra a Bányásznapra kaptak meghívást, ahol a Bányászavató című koreográfiát mutatják be az érdeklődőknek. (pá)

Címkék:

2006-08-10 Nagymányok A napokban megtartott véradáson a várt nyolcvannál kilenccel többen jelentek meg. Kréth Imréné, a Vöröskereszt helyi titkára elmondta, tízen először vállalkoztak a donorszerepre. Néhányan Kismányokról és Váraljáról is érkeztek. Az orvosi vizsgálatok után 83 embertől vettek vért. A véradókat az önkormányzat virslivel vendégelte meg, a kiszolgálásban három önkéntes segített. (pá)

Címkék:

Régebbi bejegyzések 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu