Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Vonulgatnak a Szabadság téri tüntetők

A Batthyány-örökmécseshez vonulnak át a tüntetők a Szabadság téri református templom elől. Ez után a Corvin-köz lesz a következő úticél.

12:17Szaporodással Gyurcsány ellen

Csendes, ágyban töltött forradalmat hirdetett egy szónok a Szabadság téren. Tudósítónk jelentése szerint a lelkes szónok "az író szavát idézve" szólította szaporodásra a magyarokat. "Nekem többet ér egy élő magyar, mint tíz halott hős", mondta, ezért azt szeretné, hogy minden magyar családban legalább négy gyerek szülessen, hogy a magyarság szembeszállhasson az idegen érdekeket védő országvezetéssel a maga csendes forradalmával.

12:12Szijjártó felszólította a rendőrséget

Szijjártó Péter Fidesz-szóvivő rendkívüli sajtótájékoztatóján felszólította a rendőrséget, hogy tegyenek meg mindent a rendbontások elkerülése érdekében. Emlékeztetett, hogy a rendőrség azt mondja, a békés rendezvények megzavarására lehet felkészülni. Az ellenzéki politikus azt kérte, hogy ha valóban így van, akkor a rendőrség tegye a dolgát, akadályozza meg ezt, és ne riogasson. Nyitrai Zsolt fideszes képviselő ennek érdekében fel is hívta Bencze József országos rendőrfőkapitányt.

12:07Nyilt zsidózás a Szabadság téren

Tudósítóink jelentése szerint burkoltnak aligha nevezhető zsidózás folyik a Szabadság téren, id. Hegedűs Lóránt temploma előtt. Az egyik szónok hosszasan halmozta negatív jelzőkkel a zsidóságot, majd csak a legvégéb közölte, hogy Szabó Dezső egy 1935-ös írásából idézett. Kulcsszavai alapján inkább arra tippelnénk, hogy Szabó "Két romlás között" című vezércikkét olvasta fel a Virradat 1921. február 27-i számából, de az is lehet, hogy egy másik, ebben az időben megjelent Szabó-vezércikkből idézett, a szerző a húszas évek elejét általában zsidózással töltötte.

11:54Foglalod a kurvanyádat

Folytatva az előző gondolatmenetet Ifj. Hegedűs Lóránt Petőfi Sándor Mit nem beszél az a német című verséből idézett: "Foglalod a kurvanyádat, De nem ám a mi hazánkat!"

11:48Magyarországot már meg is vették

A Szabadság téri templom előtti emelvényen ifj. Hegedűs Lóránt felszólította a parlamentet, hogy hívják össze a nemzetbiztonsági bizottságot, és a tesület vizsgálja meg, hogyan akarja Izrael megvenni Magyarországot. "Lengyelország sose lesz az ővék, de Magyarországot már meg is vették" - mondta. Pár száz lelkes hallgatója van.

11:47Motoros forradalom

Körülbelül 100 motoros érkezett a Szabadság téri templom elé. Bőgetik a motorokat.

11:31Hamarosan megnyitják az 56-osok terét

Hivatalos rendezvény nagyjából véget ért az 56-osok terénél. A közjogi méltóságok után az 56-os szervezetek képviselői illetve Nagy Imre unokái helyeztek el koszorút a tavaly felállított emlékműnél. Hamarosan megnyitják a teret, ahol korabeli autók, és a sátrakban egyéb relikviák tekinthetők meg egész nap. A környéken valamivel több a rendőr, mint a tüntető.

Forradalmi emlékpont és térinstalláció az 56osok terén

 

11:24Véget ért a blokád a Kossuth téren

A Szabadság téri templom feljáratán Wass Albert szobrot avatott id. Hegedűs Lóránt. A Kossuth tér környékén véget ért a blokád, autóval már át lehet haladni a téren.

Forrás: http://www.index.hu

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu