Kis türelmet...
40 dkg. tökpüré,/párolt v. sült/
marék zabpehely,
2 db. tojás,
10-15 dkg. cukor / nálam csupán 2 kanálnyi volt/
20 dkg. liszt,
1 db reszelt alma,
kb.0,8 dl. olaj,
1 cs. sütőpor,
fahéj,
őrölt szegfűszeg,
reszelt gyömbér,
pici só.
Száraz és a nedves hozzávalókat külön külön összekevertem a zabpehely kivételével azt a püréhez adtam és kicsi hagytam a nedvességet felszívni, Majd a kettőt együtt szintén és a formákat háromnegyedig megtöltve 180 fokon sütöttem.
Hozzávalókat lehet turbózni durvára tört dióval v. mandulával esetleg jó minőségű csoki darabkákkal is.
Fűszerezés is egyénire szabható.
Tetejét díszíteni lehet v. cukorral, fahéjas cukorral, olv. csokival.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 135 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!