Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Márton blogja - 2011. október

Dr,Czeizel Endre professzr,a halászlé és marcibácsi

 

Szombat van , 9-kor még nem tudtuk eldönteni, hogy  mi legyen az ebédünk.Bármit elkészíteni,nekünk már  igen macerás. Egyszerűen  kacifántos, valami mégis kell: hát legyen halászlé .Neki is fogtunk és szép sorjában el is készült.. Jó lett,-ba módon.     Márültünkazasztalnál ésettünk.                                                                                              Közben a Tv bekapcsolva.

Címkék: egyházak eltagadnak tudós történelem

Tovább 

 „Visszaadta a román állam a Habsburg-család leszármazottainak tulajdonába a törcsvári (Bran) várkast érlyt   .A    . visszaszolgáltatásra és a várkastély további adminisztrálására és felhasználására vonatkozó okmányokat pénteken írták alá a középkori múzeummá átalakított várban.
A Habsburg Domokos nevére szóló visszaszolgáltatási okmányt román részről a vármúzeum igazgatója, az ingatlan további gondozására-adminisztrálására vonatkozó megállapodást pedig a román kormány nevében Adrian Iorgulescu művelődési és vallásügyi miniszter, valamint a tulajdont birtokba vevő örökös látta el kézjegyével.

Címkék: birtok volt sose volt brassoé é s sose volt a román királynőérosshiszemű ajándék

Tovább 

Turi Márton

A barátságról

Az emberi kapcsolatok csúcsa, elsősorban két ember egymás között létrejött kapcsolatának summája,  szavainak  tetteinek hitele és elismerése,- az együttérzés

Márai Sándor szerint-  
"Nincs emberi kapcsolat, mely megrendítõbb, mélyebb lenne, mint a barátság" írja Márai Sándor. "Nincs titkosabb és nemesebb ajándék az életben, mint a szûkszavú, megértõ, türelmes és áldozatkész barátság. S nincs ritkább." "A barátság szolgálat, erõs és komoly szolgálat, a legnagyobb emberi próba és szerep."

Na már most!

Címkék: azonosság igazság keresés igazságkeresés igen-nem

Tovább 

Turi Márton  Gyermekek és kutyák

Bátran  kimondhatom, amit nálamnál sokkal okosabb és intézkedésre, cselekvésre illetékes és köteles személyek már régen kimondtak: A demográfiai adatok siralmasak.

Most már a lakosság jelentős, és felelős része kijelenti, hogy a nemzetgazdaság és egyéni gazdaság szinte lehetetlen és tehetetlen helyzetben van. A cselekvésre a 24. óra is lejáróban van.

Az alábbi adatok katasztrófálisak, a magyar nép a kipusztulás útján jár.

Címkék: fogy gyerek szinten vagy javul a kuty.mi az oka

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu