Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Márton blogja - 2012. február

A Kommunizmus áldozataira való megemlékezés  napján                                                                             Igen!          ……. a  Kommunizmus áldozatairól való megemlékezés napján, valmint ennek a gyalázatnak soha el nem feledhetőségének fenntartása céljából létesített Terror háza Múzeum létesítének 10. jubileumi évfordulóján,  Takaró tagtársunk, vagy  saját akaratából,vagy utasítására, ugyanez alkalomból föltette  Szabó Eszternek a Jobbik Mosonmagyaróvári Gyűléséről szóló  beszámolóját.

Címkék:

Tovább 

 Fölöttem eljárt már az idő ezt a történetet, más szereplőkkel ismertem már, de mégis közreadom  tanulságul.

 

A pénzmosás

Franciaországban ,egy kis hegyvidéki szállodába érkezik egy turista, és megkérdezi van-e kiadó üres szoba, és letesz egy 100 euróst a pultra.

 

A szállodatulajdonosa megörült, mert mostanában igen pangott az üzlet,és a legjobb szoba kulcsát adta a vendégnek, aki el is indult fölfelea lépcsőn, hogy elfoglalja a szobáját.

 

 - A tulaj fogta a 100 euróst, átrohant a henteshez, kifizetni az előző heti adósságát, és visszament a szállodába.

Címkék: körbe-körbe luftballon minden elintézhetö kevéspézzel

Tovább 

Kárpáti Piroska

iKárpáti Piroska – Üzenet haza

Kárpáti Piroska– egyes források szerint Tábori Piroska- székely tanítónő, akit az alábbi megrázó, és felkavaró verséért a románok kivégeztek, felakasztották Aradon. A vértanú fiatal  tanítónő versét ezzel a tudattal olvasva, az égig kiált az igazságtalanság… Üzenet Erdélyből Üzent az Olt, Maros, Szamos, Minden hullámuk vértől zavaros, Halljátok, ott túl a Tiszán, Mit zúg a szél [...]                        Ez előtt a megrázó vers előtt, amelyért  drága életét áldozta az odabiggyesztett    ” egyes források szerint” re szeretnék kitérni    Tábori Piroskáról, szemben Kárpáti  Piroskával eddig nem hallottam keresgéltem és rátaláltam az alábbi adatokra:  

Tábori Piroska (Z.

Címkék: a verséért fölakasztották elfelejtett hősnő

Tovább 

Felhívás !

Nagyon kérek minden Kárpát-haza klubtagot ,hogy az alanti emailt olvassa el !

Klubtagtól kaptam,igéretet tettem,miután tisztáztuk a tisztázni valókat, hogy nevét nem fedem fel ( máskülönben a korábbi küldők között is szerepelt néhány klubtag) ,de az eredetit az  Internetről töltötte le egy bizonyos  Kata.                                             Gyakran elhangzik, hogy de hát én nem is politizálok.Mindenki politizál, akkor is ha sokallja a kenyér árát.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Kenéz Lajos üzente 8 éve

Aki feltette ezt a nyugdijcsonkitással való riogatást,nagxon-de nagyon szégyelje el magát.

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu