Kis türelmet...
Hozzávalók:
6 szelet karaj
1 tömlös sajt, valamint 1 cs Hajdú krémsajt
Aszalt szilva
1 tojás + 1 tojás a panírozáshoz + liszt
A húst kiklopfoljuk, majd fűszerezzük.
ezután panírozzuk: liszt-tojás-liszt, majd
egy tepsibe fektetünk egymás mellé 3 szeletet.
A Krémsajtot szeletelem és a húsokra teszem.
Erre sorba aszalt szílvát teszek.
Végül a maradék 3 panírozott karajszelettel befedem az egészet.
A tömlős sajtot 1 tojással elkeverem és a húsokra öntöm.
1 órát 180°C on sütöttem, sütőzacskóba téve a tepsit.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 8 éve
Látta 98 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!